Hírek

Ismeritek a Make Up Plaza webáruházat?
Már csak néhány nap és kaphatóak lesznek náluk az E.L.F. termékei. Yeyyy!!!!!! :D

http://www.makeuplaza.com/hu/products/40/e-l-f

Nézzetek körül, szerintem szupen áron kínálják őket. Én is szemezgetek több dologgal is. Szoktatok sminkes webáruházakból rendelni? Mik a tapasztalataitok?

Megjegyzések

  1. Tavaly óta rendelek webáruházakból. Sminkcuccokat általában a Make Up Plázából, külföldről pedig arckrémeket. Mindkettő bevált. Az E.L.F-et már vártam és szerintem is jó árban adják őket, jobb, mint az angol honlapon lévő árak!

    VálaszTörlés
  2. Én egy 2 hete rendeltem interneten smink ecseteket, de sminket még nem!
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  3. Jujj de jó! Nagyon szimpik az elf cuccai és itt nagyon jó áron adják őket. Én még nem rendeltem internetről sminket, de tervezem.

    VálaszTörlés
  4. Sminkcuccot még nem rendeltem, de most szeretnék majd ecsetkészletet (e-bay), meg MAC mintákat rendelni.
    Az ELF nem hoz lázba, túl sok rosszat olvastam róluk.

    VálaszTörlés
  5. Még nem rendeltem semmi sminkcuccot webről.

    VálaszTörlés
  6. Még nem rendeltem semmit ilyen internetes áruházból. Avontól szoktam rendelni.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  7. Nem rendeltem még én sem így internetről.

    VálaszTörlés
  8. Én sem rendeltem semmit az internetről...
    Bia

    VálaszTörlés
  9. Ez maga az online-mennyország!:D Bár rendelni félnék, mert én szeretem kipróbálni az üzletben őket... Kihúzni a szempillaspirált a tokjából, bőrömre kenni a szemhéjpúdert, rúzst, kipróbálni a körmömön a lakkot. Mert sokszor az ami a dobozban, vagy a képeken tök jól néz ki, a valóságban a testen már nem olyan. De aztán lehet, hogy rászánom magam és próbálgatok. Rendelek ezt azt:D

    VálaszTörlés
  10. Nme rendeltem még sose sminket webáruházról, mert félnék nem tetszene, még boltból haza jövet is százszor meggondolom, hogy tuzti hogy megérte jó színe van jó fog állni...stb de jó cuccok vannak, megnéztem nagyjából a linket.Még lehet változik a véleményem:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)