Szettek ballagásra-esküvőre

Mivel most van a ballagások szezonja és beindul lassacskán az esküvőszezon is, így készítettem négy különböző szettet, amik között remélhetőleg mindenki talál az alakjának és stílusának megfelelőt. A szettekbe igyekeztem belecsempészni az idei legnépszerűbb trendeket is.


pink&black



Az első szett egy fiatalos, feltűnő, nagyon szexi és nőies szett. Átlagos alakra és magasságra készült, de akkor bátran felveheted, ha az átlagnál alacsonyabb vagy. a fodrok miatt a szett inkább a vékony alakúaknak áll jól. Mivel a ruha pánt nélküli, így szigorúan pánt nélküli melltartóval viseld. A kiegészítők is színben harmonizálnak a szettel. Az összeállítás stílusához egy merész pink körömlakk passzol leginkább, de ha bevállalós vagy, bátran készíts egy pink-fekete variációt. A parfümöd legyen egy merész illat, ami üde és fiatalos egyben.
A sminked legyen egy kicsit visszafogottabb, egy diszkrét tusvonal és egy pink száj tökéletesen illik a szetthez.
Itt pedig a frizurára találtok ötletet.



golden green



Ez a szett ideális a számodra ha az átlagnál teltebb az alakod, mivel a bő szoknya eltakarja a csípőn, fenéken és combon lévő felesleget. Régi tévhit, hogy a teltebb alakúak csak sötét színeket hordhatnak. Nyugodtan felvehetsz egy élénkebb árnyalatot is, a hangsúly a szabáson van. Nem győzöm ismételni magam, viselj nyugodtan alakformáló fehérneműt, manapság ez egyáltalán nem ciki.
Ballagáson vagy esküvőn sokat állni, utóbbin akár táncolni is, ezért fontos hogy kényelmes cipőt válassz. Ne vegyél olyat amiben már az üzletben is bizonytalanul jársz. Mielőtt felvennéd az alkalomra, otthon viseld legalább 1-2 órát, így kiderül az is, hogy hol töri a lábad, szükséges e zselés védőpárnát talpbetétet betenni.
A zöld színhez csodásan illenek az arany színű kiegészítők. De ne vidd túlzásba, egy szép fülbevaló és egy különleges gyűrű épp elég. Ha még egy kis extra csillogásra vágysz, válassz arany színű körömlakkot. A parfümöd legyen egy friss, légies, citrusos illat.
A sminked egy arany-barna füstös szem, ennek elkészítését megtalálod jobb oldalt a videók között. A szetthez illő frizurát itt találod.



nude



Ez a szett azoknak készült akik ragaszkodnak a nadrág viseléséhez. Ez persze nem azt jelenti hogy nem lehetsz nőies nadrágban. Ezekben a púderszínekben nagyon törékeny, feminin lehet a megjelenésed. Ez a szett ideális a számodra ha az alakod és a magasságod átlagos, vagy az átlagnál vékonyabb és alacsonyabb vagy. Ha kifejezetten magasra nőttél, válassz egy balerinacipőt, vagy kisebb sarkú cipőt a szetthez.
Ez a gyönyörű színek nem igényelnek különösebb körítést, egy szép, feltűnő karkötő és az édes masnis táska tökéletes kiegészítők. Ilyen alkalomra mindenképpen kicsi táskát viselj, nagyon nevetségesen mutat, ha valaki egy ballagási bulin vagy egy esküvőn a munkába vagy suliba hordott mázsacipőléjel egyensúlyoz.
Ehhez a stílushoz egy szép francia manikűr vagy egy visszafogott nude lakk illik leginkább. A parfümöd legyen egy friss, virágos, kicsit púderes illat.
A sminked a szetthez illően legyen visszafogott, használj nude színeket és egy szép árnyalatú pirosítót. Az ajkaidra csak kevés színtelen szájfény vagy ajakápoló kerüljön, viszont bátran tegyél fel egy kevésbé feltűnő műszempillát, így még babásabb lesz a pillantásod. A szetthez illő frizurát itt tanulhatod meg elkészíteni.



white rules



Ez a szett egy kicsit extravagánsabb, különlegesebb, mint a többi. Átlagos alakra és magasságra készült, de akkor is viselheted ha az átlagnál alacsonyabb vagy, esetleg van egy pici felesleg a hasadon és a derekadon, netán épp babát vársz. Ebben az esetben érdemes egy laposabb sarkú cipőt választani, de mindenképpen maradj a platform talpnál, mert ezek stabilak és kényelmesek. Egy ilyen feltűnő mintás felsőhöz nem szükséges sok kiegészítő, de egy szép tollas nyaklánc azért remekül feldobja a szettet. A nagy méretű gyűrű pedig minden tekintetet magára vonz. A cuki kis táska hasonlít a Chanel híres táskáira. A szetthez illő körömlakk egy púderrózsaszín árnyalat, a parfüm pedig egy kicsit édes, virágos esszencia.
A sminked is lehet kicsit extrémebb, variáld a szetted színeit. Viszont egy feltűnő szemsminknél az ajakfestés legyen visszafogott. Itt pedig a szetthez passzoló frizurát találod.


Remélem tetszettek a szettek és tudtatok belőlek ötletet meríteni? Melyik szett tetszett a legjobban?


Moon Angel

Megjegyzések

  1. A második szett szerelem! :))) (bár a cipő nem kedvenc, de jó :P)
    Ha az elsőben meglátna apukám, 100%, hogy megkérdezni: "Sztriptízbárba készülsz?!" :DDD

    VálaszTörlés
  2. A zöld ruha nagyon tetszik, igazán szép színe van.

    VálaszTörlés
  3. A 3. és a 4. szett a nagy kedvenc nálam!

    VálaszTörlés
  4. Nekem az első kettő tetszik. Bár az első az alakom miatt nem igazán jó. A másodikból ki a fülbevalóval és jöhet a többi.

    VálaszTörlés
  5. Kaptál tőlem egy díjat :-)

    http://pancsipipereasztala.blogspot.com/2012/05/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  6. Nekem a 3. tetszik a legjobban.
    Abszolút az én stílusom!

    VálaszTörlés
  7. Az utolsó volt a nyerő de az elsőt kivéve mindegyik tetszett, bár a zöld rucihoz nem a barna cipőt választanám.

    Emmi

    VálaszTörlés
  8. Az első ruha tetszik az mennyibe kerül? :)

    Üdv.

    Móni

    VálaszTörlés
  9. Móni, Tally Weijl és gondolom 6-8 ezer Forint körül van.

    VálaszTörlés
  10. Nekem a nude-os és az utolsó nagyon tetszett! :)
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  11. Pénteken pont ballagáson voltam, és hasonló szett volt rajtam mint az utolsó, csak a fehér helyett fekete.

    VálaszTörlés
  12. A 2. az én stílusom :O
    Bia

    VálaszTörlés
  13. Hú a Quick&Messy Bun haj nagyon tetszik, a szettek közül pedig a második és az utolsó, bár abból a fehér szoknya nem igazán jön be... :)

    VálaszTörlés
  14. mindenképp a pink szettet választanám, a BlackXes parfüm másik kedvencem:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)