Válaszok

Móni kérdezett néhány dolgot, ezekre szeretnék mist válaszolni. :)

1. Highlighter (ejtsd: hájlájter) ez általában egy selyemfényű enyhén csillámos púder, gél vagy krém amit az arc kiemelésére használnak. Általában az arccsontra, a szemöldökcsontra, a szemöldök fölötti részre, az orrnyeregre és az ajkak fölé "teszik" fel.

2. A legdrágább sminktermékem egy Chanel alapozó.

3. Az utóbbi időben a Tally Weijl-ben és a H&M-ben vásároltam a legtöbbet, de szeretem a Mango, Zara, Pimkie, Bershka és New Yorker üzleteket is. :)

Ha valakinek van még kérdése itt, bármelyik bejegyzésnél vagy a chatboxban felteheti. ;)

És most jöjjön az én kérdésem: Melyik a kedvenc alapozótok és melyiket utáljátok?

Megjegyzések

  1. Én néhány hete nem használok alapozót, és az arcom rohamos javulásnak indult :]

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók a válaszaid! :)
    Nekem a legjobb alapozó a Maybellin Affintone. Már a 3 tubust használom.
    Üdv
    Zsuzsi

    VálaszTörlés
  3. Én most a nyár beköszöntével csak színezett hidratálót használok.
    Balea young-ot és Garnier BB krémjét.

    VálaszTörlés
  4. Idejét nem tudom, hogy mikor használtam utoljára alapozót.Arra még emlékszem, hogy Manhattant vettem utoljára, de h melyiket azt már nem tudom. Kicsit sűrű volt, de ujjak közt melegítve, jól lehetett vele dolgozni. Előtte volt Avonos, sogornőm adta ajándékba, mert ő sötétnek találta. Nem járt még le , mikor furcsa kicsapódást vettem benne észre, utána ki is dobtam.

    VálaszTörlés
  5. Köszi a válaszokat. :) Én most Avonos alapozót használok, de nem valami jó, tiszta zsír tőle a bőröm. :S Régebben Miss Sportyt használtam, de azt sem szerettem, mert foltos lett mindig az arcom tőle.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  6. Nem használok alapozót, most a Garnier BB színezett hidratálót próbáltam ki.

    VálaszTörlés
  7. Jelenleg alapozó-tesztelést tartok, szóval váltogatom most...
    Bia

    VálaszTörlés
  8. most a NYC smooth skin púderjét használom essence korrektort használok csak, mert szerencsére az első meleg napsugarak megjelenésével kitisztult az arcom és babapopsi simává változott :D Amúgy nagyon kiszeretném próbálni a BB creamet.

    VálaszTörlés
  9. Kedvenc alapozóm nincs, csak egy régen vett essence alapozó, de az is lehet hogy már nem jó, lehet megromlott..:O Melyiket utálom,nincs olyan:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)