Haul

Két vizsga között volt pár órám és betévedtem egy EuroMarket üzletbe ahol sok sok Lora és Miss Rose termék fogadott. :) Persze muszáj volt zsákmányolnom belőlük. Később pedig a H&M-ben találtam pár akciós terméket.



A H&M-ben két rózsás hajdísz szettet zsákmányoltam, a négy darab kis rózsa így összesen 500Ft volt. :) Plusz még egy két darabos ajakápoló szettet is vettem, ami szintén csak 250Ft volt. A Lora szemhéjpúder paletta a gyönyörű pink-lila változat, már belepiszkáltam és mindegyik szín nagyon durván pigmentált. Alig várom hogy tesztet hozhassak róla. A Miss Rose paletta hat színe is gyönyörű, őket is megpiszkáltam, eléggé porzanak, de ez nem keserít el mivel maguk a színek csodaszépek és nagyon erősen pigmentáltak. És az illata sem vág úgy fejbe mint a Lora palettáé. :D

Ti mit vettetek legutóbb? :)

Megjegyzések

  1. Az a hajdísz! :-) Szerelmes vagyok!!!!
    Legutóbb?! Azt hiszem egy Essie körömlakkot és körömlakklemosót. :D
    Ja meg zsepit... :P :D
    Üdv, Bia

    VálaszTörlés
  2. Én smink cuccot mostanában nem igazán inkább cipőt, ruhát! :)

    VálaszTörlés
  3. Miss Rose paletták tényleg jók, és a Lorák is nagyon durván pigmentáltak. Hihetetlen, hogy alig pár száz Forint, és mégis vernek pigemntációban jó néhány nagyobb márkát.
    Én utoljára talán sampont vettem, bár nem biztos. Meg ma "ebédet".

    VálaszTörlés
  4. Aj, olyan szépek azok a rózsák...:)
    Mikor látok ilyet, úgy felvenném, de mindig azon gondolkodom, hogy és mivel? Meg mások mit szólnak hozzá? Kinevetnek vagy sem?
    Mostanában mit vettem: pelust, törlőkendőt, fogkrémet, egy cserepes rozmaringot, hónap elején egy térdig érő szaténszerű fekete sortot, egy turiban rábukkantam egy valódi bőr balerinára--elöl van rajta egy masni és 1750-ft volt--meg ugyan itt vettem egy barna szoknyát. Az egyik bejegyzésben volt egy hasonló csak kékben.

    VálaszTörlés
  5. Szép dolgokat vettél.Ma láttam egy szép gyöngy karkötőt,lehet vissza megyek érte,mert csak kutya futtában néztem meg.Amit viszont venni fogok az egy napszemüveg,mert a régi 3 év után megadta magát.Kár érte,mert imádtam:)

    VálaszTörlés
  6. Jaj a rózsák... melyik H&M-ben voltál? *.*

    VálaszTörlés
  7. Győrben. De szerintem mindenhol le vannak árazva. ;)

    VálaszTörlés
  8. Fúha ennyiért én is vettem volna. :D Nagyon szépek tényleg! :) A szemhéjpúderek is. Hol tudnék ilyet venni? Mennyibe kerültek?
    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  9. A hajdísz nagyon szép! Hasonló van nekem is, csak annak amolyan feketéskék árnyalata van.:))
    Újabban én a New Yorkerbe kaparintottam meg két nyakláncot és egy Love feliratú fülbevalót.(^ω^)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép termékeket vásároltál. Én Szeged a Tally-ben vettem egy kis pink rövid nadrágot, meg egy kék kis pulcsit.

    VálaszTörlés
  11. Mind nagyon tetszik, nekem is kellene, de míg nem vagyok túl minden vizsgám, addig nem vásárolok, mert bűntudatom lenne :D Nah de utána :D Legutoljára kis gyöngyöket vettem barátnőmnek (+ magamnak is) kaviáros körömhöz.

    VálaszTörlés
  12. petsen is le voltak árazva :)

    VálaszTörlés
  13. én is vettem ilyen hajcsatokat, csak fehéresben :)

    VálaszTörlés
  14. nagyon szép dolgokat vettél, a szemhéjpúder a Lorás nagyon szép meg a hajbavalók:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)