Holiday Edition 2012 1. rész-Nagyváros

London, Párizs, Róma, New York, Berlin, Prága vagy éppen Budapest... A nagyvárosok nyáron a legizgalmasabbak. Ha egy hosszú hétvégét vagy néhány napos kiruccanást tervezel valamelyik világvárosba, a következő összeállítás segítségedre lehet. A bőröndöd sem fog csurig telni, de mégis te leszel majd a legstílusosabb turista. ;)
A bőröndöd tartalma pedig a következő...


summer in the city



Gondolnád hogy ennyi holmiból akár 10 különböző szettet is is kihozhatsz? Vagy öt napig akár naponta két szerkót is felvonultathatsz. Mi a trükk? Alapból egymással harmonizáló ruhadarabokat és kiegészítőket csomagolj. Egyáltalán nem hülyeség előre megtervezni a szettjeidet minden alkalomra.
És most jöjjenek a szettek. :)


summer in the city



Az első lehet az utazószetted. Buszon, vonaton, vagy akár repülőn is kényelmes viselet. A második szettben mehetsz felderíteni a várost, állatkertbe is felveheted vagy egy fagyizáshoz a Central Parkba. ;)


summer in the city



A bal oldali szettben vacsorázhatsz vagy koktélozhatsz, a jobb oldali szerkóban pedig remekül mutatsz majd a fotókon. ;)


summer in the city



Az első szettben mehetsz akár bulizni is vagy megvacsorázhatsz a barátnőiddel egy helyi modern kis étteremben. A második szettben látogathatod a múzeumokat, vagy templomokat, egyszerű és visszafogott összeállítás, az alkalomhoz illő, mivel sok országban nem nézik jó szemmel ha miniszoknyában és tűsarkúban libbensz be egy székesegyházba.


summer in the city



A jobb oldali egy buliszett a legforróbb estére. A másik összeállításban pedig kényelmesen és stílusosan shoppingolhatsz egyet.


summer in the city



A bal oldali szettben kényelmesen telhet a hazaút, de előtte még az utolsó estén meg kell adni a módját a jobb oldali szerkóval. Irány a legmenőbb klub! :)


summer in the city



Íme a neszesszered tartalma. Az olyan alapvető termékekből mint a fogkrém, tusfürdő, sampon, hajlakk, dezodor, érdemes mini, vagy travel size méretet venni. Ne feledkezz meg a naptejről sem és az arckrémekről. A betonrengetegben különösen forrón tűz a nap. A sminked stílusát is érdemes a ruháidhoz igazítani, ehhez nagyon praktikus egy kisebb paletta, amiben minden színt megtalálsz. Egy utazáshoz tervezett ecsetkészlet is jól jön majd. A melegben érdemes szemhéjpúder alapozót és vízálló spirált használni, hogy tartós sminket készíthess. ;)

Remélem tetszett az összeállítás és hasznosnak találtátok. :) A következő részben egy vidéki nyaralásra pakoljuk be a képzeletbeli bőröndöt. :)
Ti hová készültök a nyáron? :)

Megjegyzések

  1. Ez jó bejegyzés lett és hasznos. Sokat utazok és szeretek minél kevesebb ruhával menni, viszont akkor az szokott a baj lenni, h nem tudom őket kombinálni, most azért kaptam egy kis ötletet ! :)

    VálaszTörlés
  2. A tengerre készülünk két hétre. Éppen a hétvégén akartam átrámolni a szekrényemet, megnézni, hogy mire van még szükségem.

    VálaszTörlés
  3. Ezzel én is mindig bajban vagyok! :D
    Vagy csak a kedvenceket pakolom el, így nincs két bőrönd tele, de tuti otthon hagyok valamit amire szükségem lenne, vagy elrakok mindent amiről úgy gondolom, hogy kellhet, és persze a felét sem használom az út alatt. Nagyon jó lett ez is! :D Remélem következőleg tudatosabban sikerül majd ez alapján csomagolni! :D

    VálaszTörlés
  4. szupeeeeer kis összeállítás

    VálaszTörlés
  5. Hát ez a bejegyzés baromira jól jött! :D
    Én Majorkára (jól írtam?) megyek, szóval...
    Szia, Bia

    VálaszTörlés
  6. Ja és Brüsszelbe is megyek a srácokkal! ;-)
    Bia

    VálaszTörlés
  7. Én Balatonra megyek majd augusztusban, meg pár napra nagynénémhez Alföldre.
    Jó ez az összeállítás, tényleg nem olyan sok ruha és mégis mennyi szett kijön belőle. :) Ügyes vagy!
    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  8. Praktikus és jó lett a bejegyzés. Sajnos sehová sem megyünk.

    VálaszTörlés
  9. Mindegyik kombináció nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  10. Párizsba készülök jövő héten

    VálaszTörlés
  11. imádom az ilyen szetteket!! :) és a sminkcuccok is hasznosak :)

    VálaszTörlés
  12. az utolsó előtti képről a selyem blúz tetszik és vajszínű magassarkú, az utolsó képről az összes kellene:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)