A nap szettje

A mai nap szettje egy igazi buliszett nyárra, azokra az estékre, amikor beültök a csajokkal egy bárba koktélozni, vagy egy jó kis filmre. Ideális azoknak akik nem szeretnek szoknyát vagy ruhát felvenni, de mégis szeretnének dögösek lenni.


pastelle dream



Ez a szett ideális a számodra ha az alakod és a magasságod átlagos, vagy éppen vékony és kis termetű vagy. A pasztellzöld farmer és a flitteres top teltebbnek, formásabbnak mutatják az alakod, a magassarkúban pedig sudár termeted lehet. Viszont ha nem tudsz benne menni, akkor ne erőltesd, válassz inkább vastag talpú szandált. A táskád ne legyen túl nagy méret, de ne is a legkisebb pörszöddel indulj el egy ilyen spontán estére. Az olyan márkák mint a Mango általában több méretet is gyártanak a népszerű modelljeikből. Egy ilyen feltűnő tophoz ne válassz túl harsány kiegészítőket. Egy szép fülbevaló vagy egy különleges gyűrű épp elég.
A körmödet fesd a nadrággal megegyező színűre, a parfümöd pedig legyen egy púderes, virágos, nőies illat.

Style:
  • Farmer: Tally Weijl
  • Top: Tally Weijl 
  • Táska: Mango
  • Cipő: Tally Weijl 
  • Fülbevaló: Bijou Brigitte
Beauty:
  • Parfüm: Valentino "Valentina" 
  • Körömlakk: Maybelline 
  • Alapozó: Maybelline Nude Airfoam
  • Korrektor: Essence
  • Púder: E.L.F.
  • Pirosító: Essence
  • Szemhéjpúder quattro: Essence
  • Tus: Maybelline 
  • Szempillaspirál: Maybelline 
  • Rúzs: Maybelline
A szetthez illő egyszerű de nagyon látványos frizurát itt találjátok.  A sminktrendek ebben a szezonban nagyon változatosak. Lehet egyszerű nude, vibráló színes és bájos pasztell. Utóbbi remekül mutat ehhez a szetthez. A jobb oldalon több videót is találtok amiből ihletet meríthettek a sminkhez.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti mit viseltek a legszívesebben egy nyári buliba? :)

Megjegyzések

  1. A táska,felső,cipő nagyon tetszik.A nadrágnak pedig a színe:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csini szett lett ! :)) Én leginkább rövidnadrág trikó, nem cifrázom a dolgot.

    VálaszTörlés
  3. Télen-nyáron nálam egy a lényeg: hogy kényelmes legyen. Általában sötét nacit veszek fel (nem látszanak rajta a véletlenül rám öntött italok. Egy koncerten néha akaratlanul is az emberen landol egy-egy sör, vagy valami más, és az egy pasztell gatyán csúnya pecsétet hagy.)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűűűű a fülbevaló!!!!
    Általában ruhát (főleg a hőségben)...de ez mindig attól függ, hova megyek ;-)

    Bia

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jól néz ki. Minden tetszik innét most.
    Én balerinacipőt, farmert, topot meg egy kisebb táskát szoktam felvenni, néha farmerszoknyát, meg van egy virágos ruhám, azt is szoktam felvenni néha.
    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  6. A nadrág színe nagyon jól mutat. A top pedig nagyon-nagyon tetszik!(*´▽`*)
    Tetszetős összeállítás lett!:)) ~

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszik a szett. Nagyon szeretem a Tally-s ruhákat.

    VálaszTörlés
  8. Fülbevaló, smink cuccok, táska jöhet. A többi nekem annyira nem jön be. Lehet a színe miatt. Nekem az alakom miatt inkább sötétebb kellene.
    Sötét nadrág nekem is bejött már öntős helyzetben. Leöntöttek pezsgővel. Reggel mikor néztem, hogy hol a folt kimosom, alig találtam meg. Nekem felsőből is a sötétebb jön be. Emlékszem az egyik utolsó alkalomra, mikor diszkóban jártam. Barátnőmön fehér felső volt és az uv fénynél fura foltok látszottam rajta, amik természetes fényben nem. Szegény annyira elkeseredett, hogy haza mentünk.

    VálaszTörlés
  9. Nekem a naci, a táska, a cipő és a körömlakk tetszik nagyon! Nagyon jó kis összeállítás lett. :)

    VálaszTörlés
  10. én nem vennék egy ilyen hosszú pólóhoz hosszú gatyát mert valószínűleg melegem lenne gy buliban:) de nagyon tetszik a naci színe

    VálaszTörlés
  11. nagyon tetszik, de a póló és a gatya együtt nekem nem szimpi... :)

    VálaszTörlés
  12. táska és nadrág tetszik:) meg persze a sminkek :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)