Sleek i-Divine primer paletta teszt

Régóta vágytam egy ilyen palettára, mivel nagyon szeretem a színes sminkeket, különösen nyáron. Az ára is egészen kedvező és belegondolva ha pl. egy Essence primert (kb. 800Ft) vagy ha egy NYX primert (kb. 2000Ft) használok minden színhez akkor az sokkal gyorsabban elfogy, mintha minden árnyalathoz lenne külön primerem. :) A másik dolog ami meggyőzött a paletta tesztjei voltak, amiket más blogokon láttam. De most jöjjön az én véleményem.


A paletta a klasszikus Sleek csomagolásban érkezett, amit sajnos eltettem valahová. A tok egyszerű, fekete, nagyon masszív műanyag, jól záródik. A méretét tekintve hosszában elfér a tenyeremben.


12 darab 5Ft-os méretű színt tartalmaz, továbbá egy tükröt és egy teljességgel felesleges ecsetet.
Az árnyalatok nevei:
Első sor:
  • Moonshine
  • Calypso
  • Ultra violet
  • Dare devil
  • Pink frost
  • Silver lining
Második sor:
  •  Noir
  • Peach
  • Money tree
  • Truffle
  • Money honey
  • Hot wired


Így festenek egy rétegben felkenve a színek. Az állaguk krémes, jól építhető, felkenve púderessé válik.


Ő a H&M palettám, még a régebbi kiadás. Egyébként is szép színei vannak, de megmutatom "mit művelt" vele a Sleek Primer. :)


Alulról felfelé haladva, először simán alap nélkül egy rétegben kentem fel a színt, majd egy réteg alapra kentem egy réteg színt. Szerintem nagyon látványos a javulás, gyönyörűen kiemeli, felerősíti a színeket.


Íme még pár szín. Kiemelném hogy a kék, lila, narancs és fekete színek valami hihetetlenül intenzívek lesznek. A H&M palettámban lévő gyatra kis ezüstöt pedig nagyon szépen csillogó metálezüstté teszi. Legfelül látható, de önmagában az ezüst szín nem is látszik.


Egy Manhattan trio-t is kipróbáltam vele. Ezt kizárólag az irizáló, arany fénybe hajló kék szín miatt vettem meg.


Szerintem itt is látványos javulást lehet elérni vele. A tartósságát tekintve nekem nem volt vele gondom, 8 óra után a színek a helyükön maradtak, nem fakultak. Buliban is kipróbáltam már, úgy is bírta. Kíváncsi leszek a kánikulában kitart e majd. :)

Használja valaki ezt a palettát? Ha igen, mik a tapasztalatai? :)

Megjegyzések

  1. Tényleg szép, élénkek lesznek a színek. Érdekes, hogy 5 Forintos nagyságúak, valamiért azt hittem, hogy 10 Forintos méretűek.
    Én nem használom, nincsen Sleek termékem.

    VálaszTörlés
  2. Cool! :-)
    Én sem használom, de már gondolkozok rajta... Na, hajrá! :P
    Bia

    VálaszTörlés
  3. Tényleg szép élénkké teszi a színeket, jó vétel volt. :)

    VálaszTörlés
  4. Az a H&M paletta gyönyörű. Mennyibe kerül? Én még sosem használtam primert, én korrektort szoktam a szemhéjamra tenni, úgy nem ül be egy csikba olyan gyorsan. Jó bejegyzés volt.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jó!!! Nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent, ha rakunk alá primert! Meggyőző! Az a h&m-es paletta olyan jó!

    VálaszTörlés
  6. Én sem használtam még primert.

    VálaszTörlés
  7. Móni, ez a régebbi kiadás, azóta még kettő készült, de az áruk olyan 2000Ft körül van. :)

    VálaszTörlés
  8. Nem használtam még ezeket a palettákat, de szépek.

    VálaszTörlés
  9. szép színek:) én nem használtam még ezt a palettát. egy kérdésem lenne, hogy gyakran látom, hogy vesznek az emberek több palettát és hogy ezeket mind használják vagy csak tetszik nekik a színe? :)

    VálaszTörlés
  10. Fogalmam sincs hogy mások hogy vannak vele. :D Én amit megveszek azt általában használom is. :) Nem azt mondom hogy minden terméket használok minden héten, de pl. ezt a H&M palettát minden sminkeléshez használom. Vagy ha elutazom vagy nyaralni megyek akkor szinte csak ezt használom. :)

    VálaszTörlés
  11. húú de jó bejegyzés és milyen szép színek:) nagyon szépek:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)