Emlékeztető (Nem számít bele a nyereményjátékba)

Továbbra is lehet csatlakozni a játékhoz. A jobb felső sarokban lévő képre kattintva tehetitek ezt meg. Sajnos úgy vettem észre hogy lankadt az érdeklődés a játékkal kapcsolatban. :S Tudom hogy nem Sleek paletta vagy MAC rúzs, de szerintem egy olyan termékről van szó ami nagyon jó minőségű, viszont nem egykönnyen elérhető.
Továbbra is csak azt tudom hangoztatni hogy talán könnyebb egy olyan játékban részt venni ahol csak 1x kell kommentárt írni, esetleg kitenni egy képet a blogotokban, vagy megosztani fb-on, viszont akkor többen is jelentkeznek rá és többszáz résztvevőből eléggé kicsi az esélye annak hogy nyersz. Viszont ha csak 10-15 ember játszik, akkor könnyen lehetsz te a szerencsés.
Szerintem nem teljesíthetetlen feltétel 2-3 naponta feljönni ide és ahhoz a néhány bejegyzéshez pár szót írni. ;)
Remélem ezek után többen fogtok jelentkezni a játékra!

Megjegyzések

  1. Én mindenkinek ajánlom szívből hogy játszon. Én is megtenném ha most játszhatnák de előzőleg nyertem, pedig előtte sosem nyertem semmit az ilyen megosztós, lájkolós játékokon.
    Próbáljátok ki nem vesztetekk semmit.

    Üdv.
    Móni

    VálaszTörlés
  2. Bizony érdemes, már én is nyertem.

    VálaszTörlés
  3. Én még nem nyertem, de próbálkozok és amúgy is egyre jobbak a bejegyzések, és minden bejegyzésről eszembe jut valami, nem csak 3 szó ! :D

    VálaszTörlés
  4. szerintem semmi fárasztó nincsen ebben de lehet, hogy csak sokan nyaralnak és nincs internet vagy valami:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)