Essence és Catrice üzletlista

Sok olvasótól hallottam hogy nem tudják a közelükben hol kaphatók Essence és Catrice termékek. Hoztam két üzletlistát a lelőhelyekről.



Nagyításhoz: katt jobb egérgomb, megnyitás új ablakban, katt nagyító! ;)
Remélem tudtam segíteni! :)
Találtatok üzletet a közeletekben? :)

Megjegyzések

  1. köszi... :) én is kíváncsi voltam, hogy Ajkán és Veszprémben melyik dm-ben lehet még Essence termékeket kapni, mert ahova általában járok (Veszprém, Kossuth utcai Rossmann), az az üzlet már teljesen ki van fosztva, és kutatok még egy Colour&Go körömlakk után a Fairytale nevű árnyalatban.

    VálaszTörlés
  2. Reménykedtem benne, hogy van egy Müller itt a közelben, amit még nem sikerült felfedeznem, de sajnos nincs :/ de azért köszönöm a listát:)
    (Amúgy lehet, hogy csak én vagyok vak, de Szentendrét nem találom a listán, pedig ott is van dm (a HÉV állomáson) és nemrég nyílt egy rossmann is (A LIDL mellett kb., sajnos pontos címeket nem tudok :/), és tudtommal ott is vannak essence termékek. ha rajta van a listán akkor bocsi, már este van xd)

    VálaszTörlés
  3. 20 km-en belül semmi extra.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, ez nagyon hasznos volt! :) Egy kis faluban élek, a legközelebbi városban csak Essence van. Ha Catrice termékre vágyom, akkor Debrecenig kell utaznom. De legalább már tudom, hogy ott hol kell keresnem. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is így vagyok vele. Már tudom hogy hol van, de messze.. :(

    VálaszTörlés
  6. Annyira szégyen, hogy Kecskeméten nincs Catrice... :DD

    VálaszTörlés
  7. bocsi, de rosszul mondtam az előző megjegyzésemben:( ma voltam a szentendrei dm-ben és nincsenek essence termékek, rosszul emlékeztem :/ holnap megyek a rossmannba,szóval ha ott sincs, akkor majd azt is leírom,nehogy valaki keressen ott :(

    VálaszTörlés
  8. Én azon csodálkozok, hogy a nyíregyházi Müller nincs felsorolva az Essence-nél... Pedig tisztán emlékszek, hogy ott is van...

    VálaszTörlés
  9. Hát a közelbe még így sincs Catrice, és annyira nem vágyok Catrice-re szóval utazgatni nem fogok miatta, de köszi a segítséget ! :)

    VálaszTörlés
  10. Hmm...én mmég nem láttam a környéken, de valszeg csak én vagyok vaksi :D
    Bia

    VálaszTörlés
  11. Én tudok a közelbe, de azért köszi:)

    VálaszTörlés
  12. nekem nagyon sok van a közelben mert Pestnek is abban a részében lakom ahol va az Árkád stb:)

    VálaszTörlés
  13. szia!!igen miskolcon vannak, meg nálunk van rossman:) müller nincs csak miskolcon:) pedig ott is sok szép cuccok vannak!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)