Hírek (Nem számít bele a nyereményjátékba)

  • Megérkeztek a MUA paletták, jövő héten lesz majd róla teszt. ;) Az egyiket ki fogom sorsolni majd a rendszeres olvasók között, ha elértük a 100 rendszeres olvasót. Szóval szóljatok a barátnőknek, írjatok a blogomról a saját oldalatokon, hogy mihamarabb elérjük a 100-at. :) 
  • Talán észrevettétek hogy picit változtattam a blogon. :) Nem tartom magam egy nagy informatika zseninek és sajnos időm sincs arra hogy olyan szintű oldalt készítsek mint a népszerű bloggereknek van. Ha akarnék tudnék persze segítséget szerezni hozzá, de én jobb szeretem ezt a családias légkört ami itt van, plusz nem is tudnék olyan szintű bejegyzéseket publikálni mint ők, mert 1. nem veszek nagyon drága termékeket mert szerintem olcsóbban is lehet hasonlót találni, max várni kell rá pár hónapot.  2. nincs olyan kamerám sem egyenlőre amivel HD képeket tudnék készíteni sminkekről. 3. a legtöbbjük ezt hivatás szerűen csinálja, rengeteg rendezvényre járnak, stb, nekem erre nem lenne időm, plusz ez a blog nekem csak hobbi. :) Szóval csinosítgatom a blogot, lesznek majd még rajta újítások később is, de semmi extra vagy hűűű de menő. :) 
  • Ehhez kapcsolódóan: Nem tudja valaki hogyan tudom a fejlécen szereplő szoknyás fotót pont középre helyezni? :) 
  • Talán már láttátok hogy készítettem egy formspring oldalt, ahol lehet tőlem kérdezni privát, akár név nélkül is. Csak írjátok be a kérdést a boxba és küldjétek el. :) 
  • Igyekszem új, érdekes témákat választani, de azért kíváncsi lennék ti miről olvasnátok szívesen a blogon? :) Írjátok le pár sorban és meglátom mit tehetek. ;)
Még mindig van lehetőség csatlakozni a kommentáros játékhoz! ;) Nagyon egyszerű a dolog, naponta max 2-3 bejegyzés kerül fel az oldalra, hétvégeken pedig nem mindig van időm rá, szóval nem kell attól félni hogy állandóan itt kell ülnötök mert óránként van valami friss dolog a blogon. :D Az utolsó nap pedig igyekszem délelőtt feltenni az utolsó bejegyzést hogy mindenkinek legyen ideje kommentárt írni. Ne felejtsétek el: név+minimum három szó!

Megjegyzések

  1. Én szivesen látnék még több OOTD-t, sminket, tesztet :)

    VálaszTörlés
  2. nem tudom mibe csinálod a blogot, ha html-be akkor magát a kép linkjét kell berakni eközé: kisebbmint jel (<) p align=center nagyobbmint (>) és utána a végén a két jel között egy /p -t és így elvileg középen lesz a kép .. nem tudom milyen sablonnal dolgozik a blogspot .. :S azért írtam ilyen hülyén, mert nem engedi máshogy ..

    VálaszTörlés
  3. Húhha, ne tőlem kérdezd mit szeretnék látni! :)
    A hónap kedvencei, A hetem képekben, saját minden, DIY, Copy Cat, Fashion-Beauty Police, Her Style...
    Van pár még :)
    Bia

    VálaszTörlés
  4. és saját outfit-ek ről DIY, és körmös posztoknak is nagyon örülnék:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)