Szettek alkalomra

Nyárra sok esküvő, keresztelő és egyéb alkalom esik, egymást érik a bulik és összejövetelek. Készítettem pár szettet, amik ezekre az alkalmakra tökéletesen megfelelnek. Próbáltam minden alakra készíteni egyet. :)


pretty in pink



Az első összeállítás ideális a számodra, ha az alakod és a magasságod átlagos, vagy éppen az átlagnál alacsonyabb vagy. Akkor is tökéletes a számodra ha kifejezetten világos a bőröd, hiszen ez a szín nagyon jól mutat a fehér bőrön.
A ruhához egyszerű, visszafogott kiegészítőket választottam és elegáns, romantikus stílusú ékszereket. Fontos hogy ne vidd túlzásba az ékszerek viselését. Egy egyszerű nyaklánc és egy látványosabb fülbevaló éppen elég.
A körömlakkod és a rúzsod színe legyen megegyező, a sminked többi részét viszont vedd visszafogottra. Az egész estén át tartó sminkhez használj sminkalapot és olyan alapozót valamint púdert, amik mattító hatásúak. A bőrhibákat fedd el korrektorral. Még a legszebb ruhát és frizurát és a legszikrázóbb ékszereket is tönkre teheti egy karikás szem vagy egy pattanásos bőr. Az arcodra kerüljön egy babarózsaszín pirosító, a szemedet pedig húzd ki egy tartós tussal. Ügyelj rá hogy a tusvonalad elegáns és tökéletes legyen. A sminksuli címke alatt találsz ehhez néhány tippet és videót. A szempilláid legyenek hosszúak és drámaiak. Ehhez akár műszempillát is bevethetsz de válassz egyszerűbb, természetes hatásút. A frizurád is legyen egyszerű, olyan ami hagyja érvényesülni a fülbevalód. Egy sima konty tökéletes választás.
Végezetül válassz egy üde, édes, nyárias parfümöt.



white sensation



A második összeállítás ideális a számodra ha az alakod és a magasságod átlagos, netán az átlagnál vékonyabb és/vagy alacsonyabb vagy. Ha már szépen lebarnultál, akkor is szuperül fog állni neked ez a hófehér-arany szett.
Ezt az egyszerű fehér ruhát nagyon elegánssá teszik az arany flitterek. Kiegészítőnek én egy különleges fülbevalót és egy édes karkötőszettet választottam. A táska egy elegáns fehér arany láncos darab, a szandál pedig egy masnis hófehér vastag talpú. Utóbbi ideális választás ha tűsarkúban nem érzed magad kényelmesen.
Hogy egy kis színt vigyél a szettbe, válassz egy élénk színű lakkot és rúzst. Az arcod többi részét tartsd természetesen. Fontos hogy olyan alapozót és korrektort válassz ami szinte észrevétlen. Átlátszó púderral tedd tartóssá a sminked. Az arccsontodra kerülhet egy kevés csillámos bronzosító, a szemedet pedig arany színű tussal és szemceruzával hangsúlyozd. Végezetül fesd ki a szempilláidat egy szuper spirállal. A frizurád pedig legyen egy egyszerű de látványos konty. Itt találsz hozzá ötletet.
A parfümöd legyen egy visszafogott virágos illat.



pink paradise



Ez a szett tökéletes a számodra ha kifejezetten magas vagy és vékony. A halványrózsaszín és a redők kombinációja teltebbnek mutatják az alakod. Nem kell magassarkút viselned ahhoz hogy elegáns légy. Egy csillogó saruval ebben a ruhában olyan leszel mint egy görög istennő. Táskát szánt szándékkal nem tettem a szetthez, de egy ezüst színű vagy halványrózsaszín darab tökéletesen mutatna vele.
Az ékszerek nagyon egyszerűek, egy sima gyöngyös fülbevaló és egy elegáns karkötő társul hozzá. Még romantikusabbá teheted a szettet ha a hajadba a ruhán lévővel megegyező virágos díszt teszel. A körmödet fesd halványrózsaszínre és díszítsd romantikus stílusú körömmatricával.
A sminked is legyen romantikus stílusú. Tökéletes, természetes bőr és rózsás pír. Azért hogy a szemsminked egész éjjelen árt kitartson, használj szemhéjalapozót. Ez a fehér színű még inkább kiemeli a sminked színeit. A hármas szemhéjpúderből a legvilágosabb szín kerüljön a belső szemzugodba és a szemöldökcsontodra. A középső szín középre, a legsötétebb a külső szemzugodba. Alulra a szempilláid tövébe is ezek az árnyalatok kerüljenek. A sötétlila púderrel füstösítsd a sminkedet. Ezután húzd ki a szemed egy lila vagy arany színű tussal és egy barna szemceruzával a lágyabb hatásért. Fesd ki a szempilláidat és kenj fel egy rózsaszín szájfényt. Ehhez a szetthez nagyon jól illik a fishtail fonat. A jobb oldalon lévő videóban láthatod az elkészítését.
Végezetül fújj magadra egy gyümölcsös, virágos üde parfümöt.



orange rush



Az utolsó szett a kedvencem, ez kifejezetten teltebb alakra készült. Ha magas vagy akkor válassz hozzá egy alacsonyabb sarkú cipőt. Fontos hogy a megfelelő fehérneműt viseld a ruha alatt. Ne szégyellj alakformáló fehérneműket választani.Ez manapság már egyáltalán nem ciki és teljesen észrevétlenek a ruha alatt. Kiegészítőnek egy leopárdmintás szandált, egy narancs táskát, egy visszafogott arany fülbevalót és egy látványos leopárdmintás karkötőt választottam. Ehhez a szetthez szuperül illik az arany körömlakk.
A sminked első lépése a primer legyen. Ennek segítségével az alapozó, a korrektor és a púder egész este a helyén marad. Ehhez a szexi szetthez használj pirosítót és bronzosítót is, de ne vidd túlzásba őket. A szemsminkedhez a jobb oldalon találsz egy kis inspirációt a második videóban. A képen látható termékekkel pedig el tudod készíteni a sminket. Ehhez a drámai szemsminkhez mindenképpen egy visszafogott nude szájfényt vagy rúzst válassz. Nyáron kényelmesebb viselet egy konty- Ráadásul így jobban érvényesül a fülbevalód is. ;) Itt találsz egyet, amit rövidebb hajból is el lehet készíteni. A parfümöd viszont lehet egy szexi, erőteljesebb illat.


Remélem tetszettek a szettek és tudtatok belőle kedvencet választani. ;) Ha igen, akkor melyik az?

Megjegyzések

  1. Az első és a harmadik ruha nagyooon tetszik. A fő szerelem a 3. :)
    Úgy volt, hogy az egyik koszorúslány ebbe a ruhába jön az esküvőre, de végül másik mellett döntött ami inkább az első rucira hasonlít csak sötétebb volt.

    VálaszTörlés
  2. Mindegyik nagyon jó lett és tettszik, és a másodikat fel is venném ! :D Nagyon szép ! :D

    VálaszTörlés
  3. nekem az első a kedvenc!!!nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  4. mindegyik szett nagyon csini, nekem is leginkább sz utolsó nyerte el a tetszésemet, mivel pont az én alakomra is vonatkozik :) nagyon jóó, köszi a tanácsokat :)

    VálaszTörlés
  5. Az első szett első látásra szerelem :)
    A második egy cipőcserével nyerő ;)
    Bia

    VálaszTörlés
  6. de szépek :)) az 1. és az utolsó tetszik a legjobban :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem az első tetszik nagyon:)

    VálaszTörlés
  8. Mikor legörgettem és megláttam az 1. ruhából 1 centit, elállt a lélegzetem :D Nagyon tetszik a színe és a fazonja is. A cipő is tökéletes hozzá.
    A második ruhánál el is ájultam :D Eszméletlen szép *.* A cipőről és a táskáról már nem is beszélve :)
    A 3. ruha is bekerült a KELL kategóriába :)
    Az utolsó talán felvéve megfogna, de így annyira nem, csak a színe, mert örök kedvenc a narancssárga :)

    VálaszTörlés
  9. Húha, nem tudnék közülük választani. Mind egytől- egyig csodálatos. Szerelem!? :)

    VálaszTörlés
  10. 1. 2. és a 4. nagyon tetszik mindegyiket felvenném alkalmakra de sajnos nem angyon járok esküvőre:D

    VálaszTörlés
  11. az első és a második ruha gyönyörű. simán felvenném őket :)

    VálaszTörlés
  12. első a kedvencem amint már írtam, de jobban megnézve az utolsó is nagyon tetszik!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)