Tippek

Én általában 3 naponta mosok hajat, de előfordult már hogy nem volt rá időm, ha hirtelen közbe jött egy program. Ilyenkor ha picit már zsíros a hajam akkor a következő praktikát szoktam alkalmazni.
  • Amire szükség van: Babahintőpor
  •  Egy picit szórok az ujjaimra, összedörzsölöm a két kezem és a hajtövekre dörzsölöm. Ez felszívja a zsírt és teljesen láthatatlan, nem úgy mint a száraz-samponok nagy része. Nem állítom hogy olyan lesz mintha frissen mostam volna de engem általában nagyon zavar ha fejtetőmön és a frufrumnál elkezd zsírosodni és ha nincs időm hajat mosni, akkor ezzel a trükkel tudok még egy napot nyerni. 
  • Plusz ilyenkor nyáron az izzadás ellen is nagyon jó. ;) 
Nektek van valamilyen házi praktikátok hajjal kapcsolatban? :) 

Megjegyzések

  1. Régebben én is a hintőporos technikát használtam, most viszont szárazsamponom van. Nem tudom, neked milyen volt, de az én hajamon alig tűnik fel. Mindkét megoldás hatásos a zsírosodás eltüntetésére. Sokszor vagyok én is úgy, hogy áá még nem kell hajat mosni, de látom, hogy nem olyan állapotban van, mégsincs időm vagy kedvem. Általában 3 naponta mosok hajat.

    VálaszTörlés
  2. Nekem már 2 nap után kellene néha, de ilyenkor ha itthon vagyok nem szokott idegesíteni a dolog, ha csak 3-4 naponta mosom .

    VálaszTörlés
  3. Húú, ezt kipróbálom... :)
    Én egy időben szárazsampont használtam, de nem jött be igazán.
    Bia

    VálaszTörlés
  4. szia!! mi barátnőmmel ez buli előtt csináltuk, ha nem volt idő hajat mosni, jó tuti tipp :)
    de a száraz sampon sem drága és szin te minden drogériába lehet kapni.
    httP://torteij88.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  5. Én is 3 naponta mosok hajat nem bírom tovább elviselni koszosan...

    VálaszTörlés
  6. Erről még nem hallottam, majd valamikor kipróbálom :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem is a hintőpor, amit annyiban használok másképp, hogy én közvetlenül a hajtövemre szórom. Leginkább engem is a frufrum zsírosodása zavar, és ezzel a módszerrel szinte frissen mosott hatása lesz a frufrumnak :D

    VálaszTörlés
  8. Én 2 naponta mosok hajat. Sokszor okoz gondot a zsíros haj. Még nem hallottam a hintőporos módszerről, de kipróbálom mert nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
  9. Régebben használtam néha száraz sampont. Ma már semmit, csak sima hajmosás 3-4 naponta.

    VálaszTörlés
  10. nekem nincs én is 3 naponta mosom de nem nem zsírosodik csak nagyon hosszú és hamar koszos lesz és ki se lehet fésülni... de ki fogom próbálni ezt a hintőporosat mert jó ötletnek tűnik:)

    VálaszTörlés
  11. én is hintőport szoktam használni, tényleg jobb mint a szárazsampon :D

    VálaszTörlés
  12. ezt barátnőmmel buli előtt csináltuk meg!!:)

    VálaszTörlés
  13. ezt barátnőmmel buli előtt csináltuk meg!!:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)