Let's talk! (Nem számít bele a nyereményjátékba!)

Ez most egy rendhagyó kérdezz-felelek lesz, mivel most ti kérdezhettek tőlem. :) Akármit! Lehet személyes is vagy ha valamiben úgy érzitek hogy tudok segíteni, akkor nyugodtan feltehetitek itt a kérdéseiteket.

Viszont ha valaki nem szeretne nyilvánosan beszélgetni, akkor nyugodtan írjatok Formspringen. Lehet név nélkül is. :) Csak írjátok be a bal oldali boxba a kérdést/problémát és amint lehet válaszolok rá.

Továbbá várom a kéréseket, ötleteket, mit látnátok szívesen a blogon? Milyen témáról olvasnátok? Miből legyen több? Miből legyen kevesebb? :)

Remélem olyanok is billentyűzetet ragadnak, akik egyébként inkább csak csendes követők. :) Nem kell félni, nem harapok! :D Kódot sem kell beírni, még nevet sem muszáj. ;)

Megjegyzések

  1. Her Style már régen volt :)

    VálaszTörlés
  2. Szívesen látnék dögösebb szetteket, partyzósat is! :) És smink összeállításokat is pl buliba, munkahelyre, stb.. különböző eseményekre valóakat. :)

    VálaszTörlés
  3. hát ez egy elég fura ötlet, és nem is saját. egy oldalon régen olvastam egy ilyesmi rovatot, de már nem emlékszem hol, hogy lehetett elküldeni a szerkesztőnek egy egész alakos képet, meg az arcáról is. (nem tudom hogy csak 2 kellett-e) és kérhetett tanácsot, hogy mi illik az alakjához, arcához alapjáraton, vagy egy alkalomhoz milyen ruhát ajánlasz neki és erről szólt egy rovat :) vagy valami hasonló :)
    remélem beindítottam valaki fantáziáját még :D

    VálaszTörlés
  4. imádom az outfit bejegyzéseket és a körmös postokat :)

    VálaszTörlés
  5. Én azt szeretném megkérdezni hogy mindig hosszú hajad volt e és hogy szerinted melyik a legjobb üzlet nálunk ahol ruhát lehet venni?

    Móni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)