Miss Rose szemhéjpúder teszt

Nagyon megszerettem a kis Miss Rose palettácskáimat. :) Szuper pigmentált, tartós és gyönyörű színű szemhéjpúdereket kapunk hihetetlenül olcsó áron. Konkrétan maga a paletta annyiba kerül mint 1db Essence szemhéjpúder és ezért az árért 6 színt kapunk, ami valljuk be sok tekintetben jobb mint az Essence.


 Íme a paletta. A szokásos műanyag csomagolás, ami eléggé olcsó de nagyon jól záródik, sőt néha picit nehéz kinyitni. Amit nem szeretek benne hogy ha belenyúlok, akkor porzik, így az egész műanyag rész belül tele van pici csillámokkal. Az illatát már megszoktam, nem annyira erős mint a Lora palettáké.


 Délelőtti fényben Baby kutya közreműködésével. :D


 Délutáni fényben, a lakásban. A swatchokat egyetlen húzással, alap nélkül készítettem.


 Az ablaknál. Igazán csillámosnak a felső két színt (a képen) mondanám, egyébként háromnak szinte krémes hatású az állaga. Egy picit porzik, de engem ez nem igazán zavar.


 Délutáni fény, napsütés, a szobában. A színek gyönyörűek, ha a palettából számolunk a legfelső kép alapján, akkor az első szín egy mély bordós pink, a második egy fáradt-rózsaszín, a harmadik pedig egy lilás nagyon csillámos árnyalat. Az alsó sor első színe egy gyönyörű mély lila, a második egy világosabb, csillámos lila, a harmadik, egyben utolsó szín pedig egy mályva árnyalat, amihez hasonlót még nem is láttam.


Napfényben ilyen gyönyörűen csillognak. 

Biztosan fogok majd kisorsolni egy ilyen árnyalatú palettát is, mert a lila mindenkinek jól áll, plusz a Miss Rose egy olyan márka ami nem mindenki számára elérhető, mivel nincs különösen reklámozva így tényleg szerencse kell olyan üzletet találni ahol árulják.

Ha szeretnétek venni, akkor nézzetek körül az Ázsia-Centerekben, Euro Marketekben, aluljárók kis boltjaiban. ;)

Mit szóltok ehhez a színkombinációhoz? Viselnétek?


Megjegyzések

  1. Baromi szép! De én sajna nem tudnám használni őket aszt hiszem. :-S

    Móni

    VálaszTörlés
  2. Nekem van pár Miss Rose-os sminkem és én imádom őket! :))
    Ezek i nagyon jók! :)))

    VálaszTörlés
  3. Nekem nem jön be a lila a szememen :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép színe van az összesnek, de én csak a rózsaszínt használnám.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színei vannak, már másnál is láttam, sőt rajtam is volt már, tetszett! A kutya kész :D

    VálaszTörlés
  6. nem nagyon szeretem a lilát a szememen, de amúgy szép színei vannak:)

    VálaszTörlés
  7. Szépek a színe, de én nem viselném.

    VálaszTörlés
  8. suliban nem használok ilyen palettákat de nagyon jók a színek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)