A legjobb parfümök a szezonra

perfumes



Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem egy 30ml-es parfüm általában 4-5 hónapig elég, szóval általában éppen szezonváltás környékén szokott elfogyni. De persze mindig van egy olyan parfümöm is, ami állandó kedvenc, ezzel felváltva használom a szezonális parfümömet.
Míg nyáron a friss, virágos, gyümölcsös, üde illatok ajánlottak, addig ősszel és télen jöhetnek a nehezebb, édesebb, fűszeresebb illatok.

Készítettem egy kis válogatást a szerintem legjobb téli illatokból. Ezeket ismerem és szagoltam is őket. Árkategóriában igyekeztem mindenki számára kedvező termékeket választani, így találtok 1-2 ezer forintos parfümöt is és abszolút luxuskategóriás terméket is, valamint néhány 5-8 ezer forintos illat is szerepel a listán.
Sok új termék van a válogatásban, de bekerült néhány klasszikussá vált illat is.

Ti milyen parfümöt használtok most? Milyen gyakran vásároltok új parfümöt?

Megjegyzések

  1. de jók ezek a parfümök, tetszene innen: coco a christina Aguilera,essence,Quatspoken, Marc Jacobs

    VálaszTörlés
  2. Nekem most Little Red Dressem van és nagyon szeretem

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Little Black dress az abszolút favorit, bár én télen-nyáron ezt használom :)

    VálaszTörlés
  4. Jelenleg playboy-t, nem tudom pontosan melyik fajtáját, de isteni illata van, amúgy a képen látható Fergie-s parfümöt használtam és gyorsan el is fogyott !

    VálaszTörlés
  5. én kb félévente szoktam mindig újat venni

    VálaszTörlés
  6. Fúú...hát a parfümvásárlásomban semmi rendszeresség nincs. Most is pl. feltankoltam egy csomót, és épp a kedvemtől függően használom őket felváltva.
    Általában az Avonból rendelek. Mostani kedvenc az Outspoken és az Outspoken Intense by Fergie meg a Scentini Nights kollekció.

    VálaszTörlés
  7. Nem igazán szeretem a parfümöket.

    VálaszTörlés
  8. Én a Moschino Glamourját használom és a Burberry Londonját :)

    VálaszTörlés
  9. Versace Vanitas amit most használok és Black Cashmere Donna Karantől:D
    Csak akkor veszek ha elfogy vagy ha szerelembe esek valamelyikkel:DDD

    Emmi

    VálaszTörlés
  10. Nekem most jelenleg 4 parfümöm van: Eternal Magic, Secret Fantasy, Pur Blanca Blush, Far Away Dreams. De nagyon szeretem a Lancome illatait és a Playboy rózsaszín üveges parfümjét is. :)
    Én általában hangulatomnak megfelelően használom őket.

    VálaszTörlés
  11. Nekem van egy Puma parfümöm, amit nagyon szeretek. Majdnem minden alkalomhoz illik.! Ha viszont kicsit különlegesebbre vágyok, lopok egy kicsit anyukáméból, ami egy Bruno Banani. Ezt a két márkát nagyon szeretem! *-*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)