2012. október 1., hétfő

Essence "Home Sweet Home" trendkiadás

Az Essence igazé téli hangulatú, kandalló előtt forró csokit kortyolgatós, kötött sálas kollekciót álmodott meg novemberre. Nekem igazából annyira nem tetszik, hangulatos kis kollekció, de a pirosítók kivételével semmi sem hozott különösebben lázba.
Nem tudom nálunk lehet e majd kapni, de én nagyobb esélyt látok a Breaking Dawn kollekció megjelenésére.
Azért nézzük csak mit találunk a kínálatban. :)


 Cukik ezek a kötött mintás szemhéjpúderek, de szín alapján egyik sem fogott meg. "My Home Is My Castle"; "Light The Fire Place" és "Happy Couching" a nevük.


 Lesz két tartós rúzs is. "Berry Me Home" és "Red-y To Relax". A nevük vicces, bár nekem a kolekció hangulatához inkább valami nude szín vagy ajakápoló passzolt volna inkább.


 "Mugs & Kisses" nevű ajakfeltöltő átlátszó szájfény. Ilyennel kapcsolatban rossz emlékeim vannak csak. Volt egy hasonló Essence termékem, a rém ragacsos volt és teljesen kiszáradt tőle a szám.


 "Knits For Chicks" nevű pirosító. Olyan édes ez a pirosító, bár a színétől félek picit, remélem élőben jobban tetszik majd. :D


 Ő pedig a tesókája, a "Wool-d You Cuddle Me?".


 "Red-y To Relax" és "Berry Me Home"


 "Caramel Cheese Cake" és "Hot Fruit Punch". Hát a lakkoktól nem vagyok hanyatt esve. :D


 Lesz ilyen kis cuki körömmatrica is. "Neither Swedish Nor-wegian".


Végezetül pedig egy cuki kis szütyő. "Knitted With Love" a neve. Majdhogynem ő tetszik a legjobban. :D

Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz? Kinéztetek valamit?

5 megjegyzés:

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...