Essence "Home Sweet Home" trendkiadás

Az Essence igazé téli hangulatú, kandalló előtt forró csokit kortyolgatós, kötött sálas kollekciót álmodott meg novemberre. Nekem igazából annyira nem tetszik, hangulatos kis kollekció, de a pirosítók kivételével semmi sem hozott különösebben lázba.
Nem tudom nálunk lehet e majd kapni, de én nagyobb esélyt látok a Breaking Dawn kollekció megjelenésére.
Azért nézzük csak mit találunk a kínálatban. :)


 Cukik ezek a kötött mintás szemhéjpúderek, de szín alapján egyik sem fogott meg. "My Home Is My Castle"; "Light The Fire Place" és "Happy Couching" a nevük.


 Lesz két tartós rúzs is. "Berry Me Home" és "Red-y To Relax". A nevük vicces, bár nekem a kolekció hangulatához inkább valami nude szín vagy ajakápoló passzolt volna inkább.


 "Mugs & Kisses" nevű ajakfeltöltő átlátszó szájfény. Ilyennel kapcsolatban rossz emlékeim vannak csak. Volt egy hasonló Essence termékem, a rém ragacsos volt és teljesen kiszáradt tőle a szám.


 "Knits For Chicks" nevű pirosító. Olyan édes ez a pirosító, bár a színétől félek picit, remélem élőben jobban tetszik majd. :D


 Ő pedig a tesókája, a "Wool-d You Cuddle Me?".


 "Red-y To Relax" és "Berry Me Home"


 "Caramel Cheese Cake" és "Hot Fruit Punch". Hát a lakkoktól nem vagyok hanyatt esve. :D


 Lesz ilyen kis cuki körömmatrica is. "Neither Swedish Nor-wegian".


Végezetül pedig egy cuki kis szütyő. "Knitted With Love" a neve. Majdhogynem ő tetszik a legjobban. :D

Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz? Kinéztetek valamit?

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)