Szeptemberi kedvencek

Ebben a hónapban próbáltam nem késni az előző havi kedvenceimmel. :D Sok olyan termék van, amit habár csak pár hete vettem, de nagyon megszerettem őket. :) Íme a lista.

  • Bourjois körömlakk - A képen sajnos nem látszik de egy sötétbordó vagy inkább burgundi, csillámos lakkról van szó. Ősszel és télen nagyon szeretem a sötét lakkokat. 
  • Essence "Midnight Charm" lakk - Sötétkék, majdnem fekete lakk, ez is nagy kedvenc volt szeptemberben. 
  • Zara Chocolate parfüm - Ezt még év elején vettem és most kb. a negyedéig van. Hűvösebb napokon szeretem az ilyen édes, finom illatokat mint ez.
  • Catrice folyékony tus "Go Get Bronzed" árnyalatban - Ez egy bronzos barna tus, amit nagyon szeretek a barnás, arany, bronzos sminkekhez felkenni. 
  • Catrice szemhéjpúderbázis - Már az első használat után tudtam hogy a kedvencem lesz. :P 
  • Catrice Coolibri szemhéjpúder toll "Precious Nectar" árnyalatban - Nagyon szeretem ősszel az arany-barna kombinációt a szemeimen és ez a termék nagyon durván intenzívvé tesz minden arany színt. 
  • Maybelline The Falsies Black Drama szempillaspirál - A legkedvesebb spirálom, hatás tekintetében a Lancome Hypnose spiráljára hajaz. 
  • Maybelline Dream Matte Mousse hab állagú alapozó - Az egyik kedvenc alapozóm, púder nélkül is tudom viselni. Nem fényesedik ki, könnyen eloszlatható. A fedése azt mondanám közepes, abszoltú nem maszk hatású, de a pirosságot nagyon jól eltünteti. Rohanós napokon, ha csak 15 percem van sminkelni, akkor mindig ezt használom.
  • Miss Rose hatos szemhéjpúder paletta - Imádom a színeit, a pigmentáltságát. Tudom hogy sokan nem szeretik a csillámos, fényes szemhéjpúdereket hétköznapra, de egy visszafogott pirosítóval és nude rúzzsal szerintem abszolút hordhatóak. 
  • Essence rúzs "58 Dazzling Beige" árnyalatban - Csodaszép visszafogott nude árnyalat és én nagyon szeretem a gyümölcsös vattacukor illatát is. :D 
  • Syoss hajsimító krém - Esős időben nekem must-have.
Nektek mik voltak a kedvenceitek szeptemberben? 

Megjegyzések

  1. A Midnight Charm nekem is megvan, alig várom, hogy kipróbáljam azt is :-)

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó kis Maybelline spirálok vannak, nehéz választani közöttük. :)

    VálaszTörlés
  3. A régi Essence méregzöld szemhelypúdere amit a leárazásokon szereztem, a gliss kur hajápolási cuccaim. Ezeket nagyon szeretem a hónapban! :)

    VálaszTörlés
  4. kedvet kaptam arra, hogy a meybelline the falsies Black Drama szempillaspirált megvegyem mert am. tetszett de hogy pozitívat mondtál róla, még jobban megerősítette a választásom.
    Catrice Coolobri szemhéjpúder tetszett meg, ah látok ilyet valahol mindenképp megveszem.
    A syossról annyit nekem nem vált be, pedig hittem, hogy jó, mondjuk a samponra gondoltam, nem a hajsimító krémjére.
    Jó poszt lett!!Köszi hogy segítettél szempilla spirál választásában!:)

    VálaszTörlés
  5. A kedvencem az EVELINE-től a Hydra Expert 55+ mert isteni krémes és dús az állaga mégis könnyedén felszívódik és drága se volt! Bár én csak 34 vagyok mégis ezt szeretem nem a 35+ mert, 3X több a Hyaluronsav:DDD
    A másik kedvenc az essence soft touch 01 mat sand hab alapozó:P

    Emmi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)