Menyasszonyi szett

Minden lány megérdemli, hogy az életben legalább egyszer igazi hercegnőnek érezze magát. :) Erre az egyik legjobb alkalom az esküvő. Most egy igazán királylányos összeállítást hoztam nektek. :)

bride



Egy ilyen ruhánál nagyon fontos a megfelelő kiegészítők, dekoráció és csokor kiválasztása, csakúgy mint a smink és a frizura. Ha túl bonyolult frizurát, túl erős sminket és túl feltűnő kiegészítőket választasz, akkor a hatás könnyen közönségesbe mehet át, hercegnős helyett.
De egy szép, különleges ékszerrel, egy egyszerű de elegáns csokorral tökéletes lehet az összkép.
Ha hosszú hajad van készíttess lágy loknikat és viselj a hajadban egy szép hajdíszt. A sminked legyen egyszerű, de ragyogó.
Kis hazánkban nagy divatja van az ízléstelen kövekkel és mintákkal telerakott menyasszonyi manikűrnek, de nem kell beállni a sorba, csak azért mert másik tíz menyasszony ilyet viselt. ;) Készíttess egy visszafogott nude francia manikűrt, amit elegánssá lehet tenni egy kis csillogó lakkal. :)

Az esküvőn a menyasszony ruhája mellett természetesen a torta a legfontosabb dolog. Nálunk még gyerekcipőben jár az esküvői torták díszítése. Általában fehér, virágokkal és a tetején marcipánfigurával. Viszont nálunk is vannak már olyan ügyes cukrászdák ahol mesés és különleges tortákat lehet rendelni.

Hoztam néhányan az idei trendek közül. :)


 Klasszikus hófehér. Egyszerű és elegáns.


 Ombre :) A dekoráció színével megegyező színben természetesen. ;)


 Üde virágos. :) Egy szabadtéri esküvőhöz tökéletes. :)


 Színes ombre és macaron torony. Sikkes és extravagáns. ;)


Végül pedig a kedvencem ez a különleges kreáció. :)


Mit szóltok ehhez a menyasszonyi szetthez? Melyik torta tetszik a legjobban?

Megjegyzések

  1. Gyönyörű a ruha. Az 1. és az utolsó torta tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
  2. Igazán jó poszt lett! :)
    Az az utolsó torta valami gyönyörűűű *.*

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű ez a ruha! *.*
    A sütis torta nagyon jópofa. :D

    VálaszTörlés
  4. Szia! Dijat kaptál tőlem: http://fairyland088.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  5. Hmm, mindegyik torta nagyon szép, én bele se vágnék :D

    VálaszTörlés
  6. A ruha most nem annyira tetszik. Nem tudom miért. De egyszerűen nem... A kiegészítőket ill. a csokort viszont szívesen választanám. Az első a klasszikus fehér, valamint az utolsó torta pedig kedvenc. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)