2013. június 22., szombat

Nyári ékszertrendek - A tenger kincsei

under the seaA nyár egyik legszebb ékszertrendjét a tengerek élővilága ihlette. A korallos, kagylós, halacskás, tengeri csillagos és vízicsikós darabok tökéletes kiegészítői a lenge nyári ruhácskáknak és a strandszetteknek, te egy elegánsabb eseményen is szuperül mutatnak és persze egy sima farmersort-basic felső szettet is nagyon fel lehet velük dobni. ;)


Nektek tetszenek ezek az ékszerek? Melyik darab a kedvencetek a képről? :P 
Én nagyon nehezen tudtam választani, de ha top 3-at kell mondanom, akkor a háromkagylós nyaklánc, a korall alakú karkötő és a tenger kékségét idéző gyűrű lenne az. :) 

12 megjegyzés:

 1. Uhh, mennyi szépség! :3
  A mentás kagylós hosszú nyaklánc kell *.*

  VálaszTörlés
 2. 3 kagylós nyaklánc nekem is kedvenc <3

  VálaszTörlés
 3. Nem is tudnék dönteni, annyira szépek, úgyhogy kell mind :D

  VálaszTörlés
 4. Én sem tudok dönteni. Mindegyik gyönyörű! Szerintem szinte bármilyen vízparti viseletet feldobnak! :-) Nekem van egy kis delfines nyakláncom amit egy ismerősömtől kaptam aki a romániai tengerparton nyaralt. Remélem mellé be tudok majd szerezni egy kagylós kiegészítőt is. :)

  VálaszTörlés
 5. Ezek annyira szépek! :) Mind tetszik.

  VálaszTörlés
 6. Ah, mennyi szívet melengető gyönyörűség!
  Azt hiszem könnyebb lenne azt kiválasztani, hogy melyik nem kell :-)

  VálaszTörlés
 7. A gyűrűk és ,,pötty" fülbik kivételével mind jöhet! :)

  VálaszTörlés
 8. A "tenger kincsei" mintájú, alapú ékszerekkel nem igazán vagyok kibékülve. Sosem voltak a kedvenceim... De itt azért még is találtam pár olyat amit szívesen elfogadnák. Felülről a harmadik sorban lévő karkötő, valamint alulról az első sorban lévő kék csillagmintájú fülbevalót szívesen látnám a polcaimon. :D

  VálaszTörlés
 9. Csikóhalas nyaklánc *.* és a tengeri csillagos.fülbevaló, de az összes tetszik.

  VálaszTörlés
 10. A középtájon lévő csikóhal és a jobb alsó sarokban lévő, korallindákat imitáló nyaklánc a kedvenc :-) Nagyon szépek, mindet szívesen hordanám :-)

  VálaszTörlés
 11. Nem hiszed el, de pont akartam egy ilyen témájú bejegyzést, mert imádom ezeket a cukiságokat és rengeteget lementettem mostanában! :):) Az összes jöhetne!

  VálaszTörlés
 12. A tengeri csillagos karkötő (balról a második) nagyon bejön! :)

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...