Nyári ékszertrendek - A tenger kincsei

under the sea



A nyár egyik legszebb ékszertrendjét a tengerek élővilága ihlette. A korallos, kagylós, halacskás, tengeri csillagos és vízicsikós darabok tökéletes kiegészítői a lenge nyári ruhácskáknak és a strandszetteknek, te egy elegánsabb eseményen is szuperül mutatnak és persze egy sima farmersort-basic felső szettet is nagyon fel lehet velük dobni. ;)


Nektek tetszenek ezek az ékszerek? Melyik darab a kedvencetek a képről? :P 
Én nagyon nehezen tudtam választani, de ha top 3-at kell mondanom, akkor a háromkagylós nyaklánc, a korall alakú karkötő és a tenger kékségét idéző gyűrű lenne az. :) 

Megjegyzések

  1. Uhh, mennyi szépség! :3
    A mentás kagylós hosszú nyaklánc kell *.*

    VálaszTörlés
  2. 3 kagylós nyaklánc nekem is kedvenc <3

    VálaszTörlés
  3. Nem is tudnék dönteni, annyira szépek, úgyhogy kell mind :D

    VálaszTörlés
  4. Én sem tudok dönteni. Mindegyik gyönyörű! Szerintem szinte bármilyen vízparti viseletet feldobnak! :-) Nekem van egy kis delfines nyakláncom amit egy ismerősömtől kaptam aki a romániai tengerparton nyaralt. Remélem mellé be tudok majd szerezni egy kagylós kiegészítőt is. :)

    VálaszTörlés
  5. Ezek annyira szépek! :) Mind tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Ah, mennyi szívet melengető gyönyörűség!
    Azt hiszem könnyebb lenne azt kiválasztani, hogy melyik nem kell :-)

    VálaszTörlés
  7. A gyűrűk és ,,pötty" fülbik kivételével mind jöhet! :)

    VálaszTörlés
  8. A "tenger kincsei" mintájú, alapú ékszerekkel nem igazán vagyok kibékülve. Sosem voltak a kedvenceim... De itt azért még is találtam pár olyat amit szívesen elfogadnák. Felülről a harmadik sorban lévő karkötő, valamint alulról az első sorban lévő kék csillagmintájú fülbevalót szívesen látnám a polcaimon. :D

    VálaszTörlés
  9. Csikóhalas nyaklánc *.* és a tengeri csillagos.fülbevaló, de az összes tetszik.

    VálaszTörlés
  10. A középtájon lévő csikóhal és a jobb alsó sarokban lévő, korallindákat imitáló nyaklánc a kedvenc :-) Nagyon szépek, mindet szívesen hordanám :-)

    VálaszTörlés
  11. Nem hiszed el, de pont akartam egy ilyen témájú bejegyzést, mert imádom ezeket a cukiságokat és rengeteget lementettem mostanában! :):) Az összes jöhetne!

    VálaszTörlés
  12. A tengeri csillagos karkötő (balról a második) nagyon bejön! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)