Catrice "L’Afrique, C’est Chic" trendkiadás

Csodás új kollekció a Catrice háza tájáról. :) A szemhéjfestékek az állandó szortimentben is benne lesznek majd, de a többi termék is nagyon szépnek tűnik. Haza megjelenésről nincsenek infóim, úgyhogy addig is csak a képekben gyönyörködhetünk. Íme! :)


 Folyékony metál szemhéjpúderek. Csodás színek. ^^ "C01 So Classy"; "C02 All real Gold"; "C03 Quel bleu turquoise" és "C04 Green Fashion". Mindegyik csodás, de legjobban a negyedik tetszik, ilyen színem még nincs. :P


 Pirosító ás bronzosító egyben. "C01 Fresh demand" és "C02 Oh, Là, Là" Mindkettő nagyon tetszik, az elsőből a pirosító rész a másodikból a bronzosító. :P


 Rúzsok. Már a csomagolás is mesés. *.* "C01 Rouge, Bien Sûr" és "C02 Extravagant"


 Jumbo szemceruza. "C01 Black's Beautiful"


 Pirosítóecset.


Csodás lakkocskák. :) "C01 So Classy"; "C02 Quel bleu turquoise"; "C03 Sunny Side"; "C04 Rouge, Bien Sûr" és "C05 L'Orange"  Legjobban a második és az ötödik tetszik. :) 


Mit szóltok ehhez a kollekcióhoz? :) Kinéztetek belőle valamit?  

Megjegyzések

  1. Most ezek a szemhéjpúderek nagyon tetszenek, nekem is főleg a 4. olyan különleges szín :)

    VálaszTörlés
  2. Engem a sárga lakkon kívűl nem fogott meg semmi sem. Valahogy nem tetszik ez a kollekció

    VálaszTörlés
  3. Lakkok nagyon nyerők nálam :)

    VálaszTörlés
  4. A lakkok és a metál szemhéjpúderek nekem nagyon bejönnek. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)