2013. július 8., hétfő

DIY Ombre Farmertsort + Outfit ötlet

Az ombre-trend a divatban is nagyon hódít és idén nyáron különösen a farmersortoknál menő ez a trend. Szinte minden üzletben találunk sima, koptatott-szaggatott vagy épp színes ombre farmersortot. Nekem is nagyon megtetszett ez a trend, de a legolcsóbb darab is (eami tetszett)kb. 6000Ft volt, amit picit sokalltam egy sima, szaggatott sortért, amiben csak annyi különlegesség van, hogy az alsó része világosabb mint a dereka. Gondoltam megpróbálom itthon elkészíteni egy régi farmer feláldozásával. Ez lett belőle! ;)


Íme a végeredmény. :)


Ezzel a régi, megunt, Mustang farmerral kezdődött az egész...


Magas derekú farmer választottam, mivel ilyen sortot szerettem volna. :)


Íme a kész mű. :)


Hátulról. :) Nekem nagyon tetszik, szerintem szuper lett, lehet hogy készítek majd egy másikat is, vagy ezt feldobom még szegecsekkel. ;)

Megmutatom a videót, ami alapján és elkészítettem a sortomat.


Amire szükséged lesz: 

 • Egy farmer vagy egy sima sort
 • Olló
 • Toll
 • Permetező palack
 • Hypo 
 • Gumikesztyű
A videóban láthatjátok a fontosabb lépéseket. Én az udvaron, betonon fújtam le a sortot, fontos, hogy mindkét oldalát egyenlően fújd le, illetve, hogy az alsó részre, aminek a legvilágosabbnak kell lennie, többet fújj, felfelé haladva pedig kevesebbet. Így lesz átmenetes a színe. Én 20-30 percig  hagytam a napon, majd amikor megszáradt, akkor kézzel kimostam, hagytam megszárazni, majd még egyszer átfújtam és kimostam.
Fontos, hogy ha a művelet után akarjátok szaggatni a farmert, akkor óvatosan bánjatok vele, mert a hypo miatt sérülékenyebb lesz az anyag.


Itt pedig egy outfit-ötlet, ahogy én szeretem viselni. :) Ezt a szerkót egy koncerten viseltem. Haspóló, tornacipő, láncos-masnis táska, kalap és szegecses karkötő. :)

 • Felső, kalap és tornacipő: New Yorker
 • Táska: Tally Weijl 
 • Karkötő: Kenvelo 
 • Napszemüveg: Playboy 
Nektek tetszenek ezek a színátmenetes farmersortok? Esetleg csináltatok-vettetek már? Ha igen, akkor mivel viselitek? :) 

11 megjegyzés:

 1. Nagyon jó lett :) nekem is egyre jobban bejönnek az ombre dolgok.. :)

  VálaszTörlés
 2. hát igen ez most nagyon hódít, én pont ma csináltam megunt hosszú farmerból shortot :)
  egyébként jó lett a végeredmény ;)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon ügyesen megcsináltad! :-)

  VálaszTörlés
 4. Én miniruhát szeretnék ombrésat. :)

  VálaszTörlés
 5. ez nagyon tetszik! jó diy ötlet! és te meg csinos vagy!

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó lett! :)
  Nekem is nagyon bejönnek ezek az ombre shortok! :)

  VálaszTörlés
 7. Na kb az enyém is ilyen lett csak én az egészet kihipóztam :D a vágásoknál még kiszedegetném a szálakat hogy jobban szaggatott legyen :) amúgy csini lett :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon jól megcsináltad! :)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon jó lett, ügyes vagy!(:

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...