Júniusi Kedvencek

Csak én érzem úgy, mintha a napok irreálisan gyorsan szaladnának el? Eltelt egy újabb hónap és bizony már július van. Itt a nyár, habár igazán nyári idő még csak mutatóban volt. Júniusban sok-sok kedvencem volt de próbáltam leszűkíteni a kört (több-kevesebb sikerrel). :) Íme tehát a teljes lista. ;)


  • Garnier Ultra Doux sárgabarack és mandula sampon-balzsam - Továbbra is imádom őket, mert nagyon puhává és fényessé teszik a hajam. :) Az illata mesés és két nap után is érzem a hajamon.


  • Dove mandulás-hibiszkuszos tusfürdő - Isteni illata van. :) 
  • Fruttini Tejes-Narancsos testpermet - A forró napokon parfüm helyett használtam. Az illata leginkább a tejszínes-narancsos cukorkára emlékeztet, nagyon kellemes, édes, de nem émelyítő. A hűtőben tartva igazi felüdülés volt 40 fokban magamra fújni napközben. :) 
  • Sun Dance önbarnító - Szuper termék, mert viszonylag hamar beszívódik, szépen barnít, nagyon minimálisan lettem csak tőle foltos (1-2 helyen) és nincs kellemetlen önbarnítószaga. Nyáron nekem igazi must-have darab. :D


  • Maybelline Dream Fresh BB - A forróbb napokon őt vettem elő és még a legnagyobb hőségben sem hagyott cserben. :) 
  • Rimmel Stay Matte alapozó - Ha nagyobb fedést szerettem volna elérni, akkor vele dolgoztam. Nekem ő a tökéletes nyári alapozó. :) 
  • Maybelline Affinitone púder - Ő az utazós púderom és nagyon szeretem. :) 
  • Catrice Camouflage Creme korrektor - A tökéletes korrektor! :) Aki kipróbálta már szerintem tudja miről beszélek! :D


Nyáron szeretem a színes sminkeket, de néha a bronzos-arany színek is előkerülnek, ha visszafogottabb sminket szeretnék készíteni. A színes sminkekhez természetesen egy jó alap sem árt, főleg ha nagyon meleg van. :)


  • Sleek Primer paletta - Ő egy tipikusan love-hate termék beauty körökben. :D Én nagyon szeretem, gyönyörűen felerősíti a színeket és tartóssá is teszi őket. 
  • Miss Rose hatos paletta - A kedvenc bronzos-arany színeimet tartalmazza. :) 
  • Lora nyolcas paletta - Imádom nyáron az egzotikus lilás-pink sminkeket és ehhez ő adja a legtökéletesebb árnyalatokat. :) 
  • Catrice mono - Vele láthattatok egy sminket nemrég. :) Gyönyörű, zöldes-kékes szín, önmagában is csodás, de én legjobban arannyal szeretem kombinálni. :)


  • Rimmel Extra Super Lash vízálló spirál - Ő is nyári must-have darab. :) Tényleg vízálló és a legnagyobb hőséget is bírta. Két rétegben egészen szép pillákat csinál és könnyű a kefével dolgozni. Jó vétel volt. :) 
  • Catrice filces tus - Leértékelt termékhez képest szuper darab. Szép fekete színe van és nagyon tartós. :)


Az előző hónaphoz képest a szájra való termékek terén nem sok változás történt. :)


  • Rimmel Stay Glossy szájfény - Ő a kedvenc szájfényem jelenleg. Nagyon csillogós, tartós, kellemes az állaga és jól hidratál. 
  • NYC rúzs - Ha valami erősebb színt szerettem volna viselni, akkor ő került elő. Imádom!!!
  • Essence rúzs - Ha pedig visszafogottabb árnyalatra vágytam, akkor rá esett a választásom. Egyszerű de nagyszerű kis rúzs. :)


Lakkok terén nagyon sok kedvencem volt. különösen a Lovely Baltic sand lopta be magát a szívembe. :) A Lora lakkok is meseszépek, a neon színű narancsot a lábamon viseltem, a csodás petrolkéket pedig a kezemen. A Catrice nude rózsaszín lakkja nagyon romantikus és csajos darab, egyszerűen nem tudom megunni. Az arany pelyhes lakk, pedig nagyon extrává teszi az összes többi színt. :)


Kedvenc ruhadarab/kiegészítő:
  • A fent látható cukiságokat viseltem a leggyakrabban júniusban. :) A csipkés-horgolt sálat a nude Catrice lakkal, a nagy virágos hajdísszel szerettem kombinálni. :) A masnis hajcsatok is gyakran előkerültek. :) A fa gyöngyös karkötőt is imádom, mert szoknyához is tökéletes, de egy farmer-basic felső összeállítással is tudom viselni. A barack színű rózsás hajcsat is az egyik kedvencem. :) A menta színű kagylós karkötő és a kagylókból fűzött karkötő pedig együtt nagyon tengerpartias hangulatot adnak. :) 
Kedvenc étel: Eperkrémleves, Grillezett ételek, Töltött cukkini

Kedvenc ital: Karamellás jegeskávé :P

Kedvenc Könyv: Eat, Pray, Love, Hush Hush

Kedvenc Zene/Dal:



Kedvenc film: 


Kedvenc sorozat: True Blood és Pretty Little Liars új évad!!!!!! :) 



Nektek mik voltak a kedvenceitek júniusban? :)

Megjegyzések

  1. A Maybelline BB krém nálam is nagy kedvenc még mindig,és az alapozóból is pont ugyanezt használom én is. :)
    A Sun Dance önbarnitót pedig ki fogom próbálni..:)

    VálaszTörlés
  2. A Rimmel Stay Matte alapozó nekem is nagy kedvenc lett mostanság, akárcsak a nude Essence rúzs. :)

    VálaszTörlés
  3. Mostanában újra hordok gyűrűt, így a gyűrű tipikus kedvence az elmúlt hónapnak.

    Sminktermékek terén a görög kecsketejes szappan, a Müller saját márkás vaníliás testápolója, és a Catrice nude palettája. Általában Essence krémes szemhéjfestékre teszem rá, és tök érdekes, hogy rózsaszín vagy lilás alapon milyen árnyalatot kapnak a nude színek.

    Lakkok közül most nincsen kedvenc, de keresem az igazi barack árnyalatot, mert a NYC barackkal csúnyán befürödtem.

    VálaszTörlés
  4. Kedvenc pasi: Robert... :-D Jó volt olvasni, a Sleek Primer paletta nálam is kedvenc, a Milky Orange pedig tusfürdőben nagy szerelem :-)

    VálaszTörlés
  5. Nálam Robert az év minden hónapjában kedvenc! :P

    VálaszTörlés
  6. Nekem sosincs aktuális havi kedvencem. :D Nekem állandó kedvenceim vannak :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)