Style of the week - Azték

SOTW



Erre a hétre a most nagyon divatos azték-trendet választottam. Szinte nincs is olyan street fashion márka amelyik kínálatában ne találnánk ilyen ruhadarabokat és kiegészítőket. Nyárra szerintem nagyon hangulatosak és szuperül párosíthatóak a hétköznapi ruhákkal, de a fesztiváldivattal is. :)

Nektek tetszik ez a trend? 

Válasszatok három kedvencet a képről!

Nekem legjobban a maxiruha, a tornacipő és a strandtáska tetszik. :) :P

Megjegyzések

  1. Nekem ez a minta sehogy sem jön be, egyszerűen nem tetszik, pedíg próbáltam megszeretni, de nem ment.

    VálaszTörlés
  2. De jó a saru és a maxihuha :) KELLKELLKELL :)

    VálaszTörlés
  3. Én imádom :D Az ilyen kiegészítők mindent feldobnak, szeretem, hogy ilyen színesek. Innen a sort tetszik a legjobban. Én a körmeimen hordom előszeretettel, csak nagyon időigényes megcsinálni.

    VálaszTörlés
  4. Az overál, a telitalpú pipő és a ruha. imádom őket. van egy azték mintás cicanacim, nagyon szeretem :) Még tervben van egy póló, talán New Yorkerből, de még lehet máshol is körbenézek ezügyben :)

    VálaszTörlés
  5. annyira szeretnék egy szép, egyszerű gumis fazonú azték mintás szoknyát, de sehol se találok, vagy ha van akkor nem tetszik a színkombináció :( olyan kellene, mint a képen a rövid nacis overál, annak nagyon jók a színei és a mintája is!

    VálaszTörlés
  6. Ruhában nem tudom magamon elképzelni, de a szandál, és a kiegészitők (fülbevalók, karkötő) nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)