Haul

A hét drogériás terméséről hoztam nektek egy bejegyzést ezen a szép augusztusi napsütéses reggelen. :) Csak néhány alapvető dologért szaladtam be a Rossmann-ba, de az Essence és Catrice pult elcsábított. :D

 

 Íme a zsákmány. :)


Imádom a Balea nyári tusfürdőit. Az ananászost már használtam korábban is, és úgy döntöttem újra megveszem, a mangóst pedig ki akartam próbálni. :) A kedves samponom és balzsamom pótlása pedig egyértelmű volt. :)


A Catrice Hip Trip palettája szerintem gyönyörű és eddig sajnos csak teszterként találkoztam vele, így nem tudom megállni, hogy ne vegyem meg, amikor megláttam, hogy kitettek belőle többet is. :P Hm... nem is tudom, talán szeretnétek ezt nyereménynek a meghosszabbított játékban? :P

Szintén a Catrice display-ről választottam a szemhéjalapot, mivel az előző ilyen termékem is a Catrice-től volt és lassan kifogyok belőle.

Az Essence Me and my ice cream trendkiadás is megérkezett végre és sajnos a lakkok élőben korántsem voltak olyan szépek, mint a képeken, a highlighterből pedig már nem volt. Így jött velem haza ez a cuki krémes pirosító, ami gyönyörű. :)


Ti vettetek mostanában valamit? :) A fentiek közül kipróbáltátok már valamelyik darabot?

Megjegyzések

  1. a mangós tusfürdőt én is kiszeretném próbálni:) és hát hmm.. a paletta,nagyon szép színek,igen! szeretnénk :))

    VálaszTörlés
  2. kiváncsi vagyok a garnier samponra neked hogy válik majd be:)

    VálaszTörlés
  3. Balea tusfürdők és a szemhéjpúder nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Cuki a paletta meg a pirosító :)

    VálaszTörlés
  5. A szemhéj festékek nagyon szépek, és érdekelnek is, hogy mi tudnak :)

    VálaszTörlés
  6. A paletta és a pirosító nagyon szépek.:)

    VálaszTörlés
  7. A paletta nagyon jó igy képről. Majd meglesem ha drogéria közelbe járok.

    VálaszTörlés
  8. Na a palettára kíváncsi leszek. Nekem is most kell tusfürdő utánpótlást beszereznem. :) Nagyon szeretem a Balea tusikat. :)

    VálaszTörlés
  9. A sárga Balea tusit használom épp. :) A pirosítóval szemeztem, de végül visszaraktam. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)