Make up must haves - Sminkes alapdarabok

Ebben az új rovatban mindenféle rendszer nélkül, olyan sminkholmikról olvashattok, amik épp nagyon trendi darabok, vagy időtálló alappillérei minden lány sminkes fiókjának. :)

natural eyeshadow palettes



Elsőként a nude, természetes színű szemhéjpúderpalettákról ejtenék pár szót. Az év bármely szakában tökéletes választás ez a színvilág. Készíthetsz vele természetes, hétköznapi sminket, vagy épp drámai alkalmi változatot. Variálhatod a színeket élénkebb árnyalatokkal és kalandozhatsz a stílusok között, legyen szó arab sminkről, vagy egy basic füstös szemről.
Manapság már mindenki talál a stílusának és pénztárcájának megfelelő darabot. A párszáz forintos, neszesszerbe bedobós kis néhány színt tartalmazótól, a nagy márkák 1-2 ezer forintos dupe-jain át, magukig a drága ikonikus palettákig, mint amilyen az UD Naked-je.

Nektek melyik tetszik leginkább? Ott lapul valamelyik a sminkes szekrényetekben? Vagy ha nem, akkor melyik az, amire be szeretnétek ruházni? :)

Megjegyzések

  1. Én nem szeretem a barnát, csak szemhéjpuderben viselem el. Sokkal jobban szeretem a színes színeket, mármint kék, zöld, pink, piros, sárga stb...., azok, amik feltűnőek. :)
    Persze azért ha olyan helyre megyek, jól jönnek ezek a szolid paletták. :)
    A MUA-s tervben is van, hogy beszerzem majd. :)

    VálaszTörlés
  2. én inkább a nude, természetes színeket szeretem, a színes, túl színes nem azt én világom, persze nagyon szép is tud lenni :)) mindegyikre beruháznék :)

    VálaszTörlés
  3. Ezek csodás paletták. Én tuti olyanra ruháznék be ahol több nude árnyalat található, jobban lehet vele variálni :)

    VálaszTörlés
  4. csodálatos paletták, nagyon tetszenek, én is a nude színt és a rózsaszín szeretem a legjobban, de a többi egy buliba jöhet :)

    VálaszTörlés
  5. MUA Undressed van meg, de jöhetne kb. mind innen :D

    VálaszTörlés
  6. Ém inkább az élénkebb színes palettákat szeretem, de egy kisebb nude palettát hamarosan be fogok szerezni.

    VálaszTörlés
  7. Több is megvan közülük, és a Naked paletták mellett mindkét Sleek is kedvenc. Hihetetlen, de tényleg mind más, és mindet másért lehet szeretni. :-)

    VálaszTörlés
  8. Catrice nude palettám van, és nagyon szeretem. Egy mini vakációra egy bulisabb monoval tök jó választás.

    VálaszTörlés
  9. Az Undressed nekem nagyon hiányzik a felsorolásból :( Megvan az Undress Me Too és a 88 warm mellett, de még mindig az maradt a kedvenc :)

    VálaszTörlés
  10. A 28as natúr paletta és a két MUA paletta megvan nekem is - legtöbbször ezekkel sminkelek :-)

    VálaszTörlés
  11. A Naked paletta nagy álmom.:)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jól összeszedted. MUA Undressed nekem is hiányzik de lehet csak azért mert nekem megvan. :D Catrice Nude paletta egy fos! :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)