NOTD - Blue Sky Sand

Az Essence menta színű lakkom vészesen fogyóban van, így úgy döntöttem be kell szereznem az utánpótlást. Több márka kínáatából szemezgettem, végül az NYC mellett döntöttem. Sajnos rosszul tettem.


A lakknak az üvegben teljesen más színe van, mint felkenve. Az üvegben pasztelles menta árnyalatnak tűnik és felkenve pedig egy sokkal élénkebb, inkább kékbe hajló színt kapunk. Nem mondom, hogy nem tetszik, mert szép, de én szeretem azt a színt viszontlátni a körmömön, amit az üvegben látok.



Maga a lakk egészen jó, nekem négy napot simán kibír pattogzás nélkül, pedig rengeteget gépelek. Felkenve egy picit csíkoz. A második réteggel tökéletesen fed és a száradási idő sem olyan vészes, nekem kb. 10 perc alatt teljesen megszáradt a második réteggel. A Lovely Baltic Sand lakkal viseltem, szerintem jól mutatnak együtt. :)

Nektek megvan az NYC "320 Blue Sky"? Vagy próbáltátok már az NYC lakkokat? Ha igen, mi a véleményetek?

Megjegyzések

  1. Nagyon szép, élénk színe van ennek a lakknak, a gyűrűsujjadon lévő pedig nagyon jól feldobja az egészet :) Sajnálom, hogy nem azt a színt kaptad, amit vártál, ez tényleg bosszantó lehet. Remélem fogsz találni másik igazi menta árnyalatot.

    VálaszTörlés
  2. szerintem ezt is megérte meg venni, persze ott a tudat hogy nem ilyet akartál, de nekem tetszik a színe :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színe van! És jó a párosítás! :)

    VálaszTörlés
  4. hú de klassz köröm lett!! tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színe van és jól mutat a baltic sand lakkal.:)

    VálaszTörlés
  6. Szép színe van és jól mutat együtt a sand lakkal.Érdekes amúgy, mert van akinek a menta szín kéket jelent, van akinek zöldet. Nekem egyértelműen zöldesebb inkább. Ajánlanám ettől a márkától a Cupcakes and Latte nevűt, nekem az a tökéletes menta :) Most is az van a lábujjaimon.

    VálaszTörlés
  7. Ohh hát ez csodás! :) Jól kigondoltad, hogy égszínkék a többi körmöd és a gyűrűsre teszed a Baltic Sand-et! :) Szép párosítás együtt! :)

    VálaszTörlés
  8. Ma nézegettem a Müllerben, de visszaraktam, üvegben nagyon tetszett. Mondjuk így a körmödön is :) Szerintem szép színe van, a Sand lakk meg tökéletes választás volt hozzá.

    VálaszTörlés
  9. Kár a színéért, de ezzel a homok lakkal gyönyörűen mutat! :)

    VálaszTörlés
  10. Szép színe van nekem tetszik. Én a Catrice "blue or green" árnyalatát vettem még régebben annak "mentásabb" szine van azért :D. Nyc lakkok nekem túl drágák bevallom őszintén.:P

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)