A nap szettje

Nagyon-nagyon régen volt már ilyen bejegyzés a blogon, amit szégyellek is. :-/ De most hoztam nektek egy igazi nyár-búcsúztató szettet, erre a hétvégére. Használjátok ki ezt a kellemes, meleg, de nem fullasztó időt és viseljétek még egyszer a kedvenc nyári ruháitokat.
Én most egy olyan szettet készítettem, ami tökéletes egy csajos-vásárolós délutánra, állatkertbe, randira, vagy néhány apró változtatással egy elegánsabb alkalomra is. ;)

last summer days



Ez a szett azért szuper, mert minden alkathoz és magassághoz fel lehet venni, a megfelelő kiegészítőkkel. Ha magas vagy és vékony, akkor válassz hozzá egy nagy táskát és sarut. Ha alacsony vagy, akkor jöhetnek a kisebb méretű táskák és a platform szandálok. Ha teltebb az alakod, akkor is viselheted, mert a sötét szín és az apró minták előnyösek neked. De ha magabiztosabban akarod érezni magad, akkor viselhetsz alá alakformáló fehérneműt. Manapság már igazán diszkrét és kényelmes darabok kaphatóak és egyáltalán nem ciki viselni, inkább sikkes. ;)
Én ehhez a ruhához egy rojtos táskát választottam, ettől kicsit bohém hatása lett. A nyaklánc mintázata nagyon hasonlít a ruháéhoz, ami szerintem szuperül néz ki. Még egy pici, aranyos gyűrűt illesztettem a szettbe.
A körmödre választhatsz sötétebb, már őszt idéző színt. Én feldobnám egy kis arannyal is. ;)
Kerestem a szetthez passzoló frizurát és sminket is, Utóbbi elkészítéséhez mindent megtaláltok a képen is. ;)

Ha kíváncsiak vagytok egy-egy ruhadarab árára, vagy márkájára, akkor a képre kattintva megnézhetitek!

Mit szóltok ehhez a szetthez? Milyen összeállítást látnátok szívesen a következő alkalommal? :)

Megjegyzések

  1. nyaklánc és a táska tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. A nyáklánc nekem már túl vmi egyszerűbbet választanék ehhez az amúgy csodá szetthez.(Ezt BB krémet nagyon megakarom már venni:D)

    VálaszTörlés
  3. Szerelmes lettem abba a táskába! *-*

    VálaszTörlés
  4. a táska ami tetszik, a ruha és a cipő nem az én stílusom

    VálaszTörlés
  5. Minden tetszik ebben a szettben, bár az Essence lakkokat biztos hanyagolnám :)
    Menyasszonyi szettet láttam már, de menyecske ruhásat még nem :) Kíváncsi vagyok milyen piros szerkókat találnál :)

    VálaszTörlés
  6. Hát ez a szett nem tetszik csak a lakkok...
    Legközelebb szívesen látnék egy szexi szettet, vagy egy buli szettet. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)