A nap szettje

Egy kedves olvasó kérésének eleget téve készítettem a mai szettet. Az illető azt kérdezte, hogyan lehetne ősszel is csinos, fagyoskodás nélkül? Olyan szettet készítettem, amiben dolgozni járni és suliba menni is lehet, de akár egy randira vagy csajos programra is viselhető. Remélem elnyeri a tetszéseteket. :)

Pretty in fall

Én egy krémszínű nadrágot választottam a szetthez, de ezt kilehet váltani a kedvenc farmeroddal is. A díszes gallérú ing mellé már nem is kell sok ékszer, én egy különlegesebb fülbevalót és egy visszafogott karkötőszettet választottam. A vékony,könnyű kis kardigán jól jöhet, ha nap közben már nincs szükséged a kabátra. Ebben az időszakban is fontos a réteges öltözködés. A szettbe üde színt visz a különleges zöld ballonkabát. Ha nem vagy ennyire bevállalós, akkor maradj a klasszikus színnél. A virágmintás sáltól kicsit játékosabb lesz az összkép. Az egymáshoz tökéletesen illő táska és cipő elegánssá teszi a szettet, úgy, hogy közben mégis kényelmes marad. A táska többféle módon is viselhető, akár a kezedben, akár a válladon is. Hétköznapra a legkényelmesebb viselet szerintem egy nude lakk. Ezzel nem lehet probléma a suliban és a munkahelyeden sem, ráadásul nem annyira feltűnő,ha lepattog belőle, mint egy színes lakk esetében. Én parfüm-ügyben azt tudom javasolni mindenkinek, hogy szerezzen be egy egyszerűbb, klasszikusabb illatot, ami kellemes de nem tolakodó. A hétköznapokon jobb választás, mint egy émelyítő-megfejthetetlen illatkompozíció.

 Frizura és a smink esetében is jobb az egyszerűség. Egy basic konty sosem lehet tévedés és kényelmes is. Ha suli vagy munka után programod van, akkor fond be a hajad, permetezz rá vizet, majd így tűzd fel kontyba. a Nap végén pedig kibontva laza, természetes hullámokat kapsz. ;)

 A sminked esetében szerintem válassz egy könnyebb, gyengébb fedésű alapozót és egy jobb korrektort. Nem szép a mű,agyonpúderezett bőr sem, ezért szerezz be egy átlátszó fixálópúdert. Ha szert teszel egy olyan nude palettára,amiben matt színek is vannak, akkor a szemöldököd formázását is megoldhatod vele. Szőke haj esetében egy árnyalattal sötétebb, sötét haj esetében egy árnyalattal világosabb színt válassz. :) Egy szép pirosító és egy nude rúzs vagy szájfény a legvisszafogottabb sminket is üdévé teszi. :)

 Ha kíváncsiak vagytok egy ruhadarab vagy kiegészítő árára vagy márkájára, kattintsatok a képre.

Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti mit viseltek suliba/munkába? :) 

Megjegyzések

  1. Eddig az összes szett közül amit láttam tőled ez tetszik a legjobban *-* Nagyon elegáns és mégis hétköznapi :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Ez nagyon jól esett! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is nagyon tetszik ez a szett!
    Igazán szépek a színei! Nem igazán szeretem a zöld színt magamon, de ez a kabát a hozzá választott ruhákkal együtt nagyon bejön! :-D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép, szeretem mindennapra az ilyen szineket :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok, örülök hogy mindenkinek tetszik. :)

    VálaszTörlés
  6. nekem is nagyon tetszik és ez a zöld ballon kabát különösen :D

    VálaszTörlés
  7. a kabát színe egyáltalán nem tetszik, de a többit szívesen hordanám :))

    VálaszTörlés
  8. A kabi nagyon tetszik, meg a nude naci! :) Pedig a nude színeket amúgy nem szeretem.

    VálaszTörlés
  9. A kabát és a sál nagyon tetszik meg a smink cuccokat elfogadnám, a többi nem tetszik!!

    VálaszTörlés
  10. A tudtom nélkül én kértem volna ezt a szettet? :o Csak mert "this is me" kategória ^^

    VálaszTörlés
  11. Azt hiszem, én tettem fel nemrég askon hasonló jellegű kérdést. Ha nekem szól, ha nem, köszönöm! :) Nagyon szép a ballonkabát és a sál is.

    VálaszTörlés
  12. Nagyon melengeti a pici szívem, hogy szinte mindenkinek tetszik, de legalábbis mindenki talált benne kedvére valót. :)

    Miata, nincs mit! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)