Augusztusi Kedvencek

Véget ért a nyár. :( Tarthatott volna tovább is... Én nagyon rövidnek érzem, de lehet csak a sok munka miatt. Augusztusban is nagyrészt dolgoztam, de szerencsére sikerült két hosszú hétvégét is eltöltenünk a nyaralónkban. :)  Nem volt egy mozgalmas hónap és ennek megfelelően a kedvenceim között sem volt kiemelkedően nagy változás.



Garnier Essentials mattító 24 órás hidratáló krém - A mattító hatásával nem vagyok kibékülve, de mint hidratáló krém nagyon jól bevált. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros érzést a bőrön, így reggelente a sminkelésben sem zavart. 



Balea Summer Glam testápoló - Aki használja vagy csak szagolta, az tudja, hogy miről beszélek ha azt mondom, hogy mesés az illata. Gyorsan be is szívódik, szép, visszafogottan csillámos, igazi nyári testápoló. :) 

 

Smink téren kicsit visszafogottabb voltam augusztusban. A forró napokon A Rimmel Stay Matte alapozó volt hű társam, ami nagyon sokáig bírta kifényesedés nélkül, a legmelegebb napokon is csak délután 3-4 környékén kellett pici igazítanom a sminkemen.

Szemhéjpúderek közül a csodaszép Miss Rose palettácskám került elő szinte minden nap,de gyakran használtam a kedvenc Catrice mono szemhéjpúderemet is.

Tusok közül egy bronzos-barnás Catrice darabot vettem elő reggelente a leggyakrabban.


A számra leggyakrabban a Catrice kifutó termékek közül zsákmányolt "220 Mrs. Brightside" rúzs került, amit imádok. A legszebb pinkes korrallos szín amit valaha láttam. :)

Parfümök közül az Essence Girls on Tour trendkiadás mini parfümje volt a nyerő, mert ez kényelmesen elfért a táskámban.


Ugye milyen szép? :)


Lakkok közül augusztusban inkább a narancsos-korallos színek jöttek be, ezeket használtam a leggyakrabban, néha egy kis arannyal megbolondítva.


Kiegészítők közül ebben a hónapban is a hajbavalók voltak a kedvenceim, szerintem nagyon jól fel lehet velük dobni egy sima kontyot vagy fonatot is, főleg mivel másra nem igazán volt időm reggelente. :D


Hatalmas napszemüveg rajongó lévén mindig vannak kedvenceim, augusztusban egy Mango és egy Ray Ban darabot hordtam legszívesebben.


Valamint a kedvenc cipellőm továbbra is a sötétzöld wedge sneaker, ami nagyon kényelmes. 

Kedvenc étel: Grillezett ételek, lecsó, padlizsánkrém, hummusz. 

Kedvenc: Ital: Sommersby, Virgin Mojito

Kedvenc Könyv: Dan Brown - Inferno 

Kedvenc sorozat: Pretty Little Liars

Kedvenc Szám: 


Kedvenc film: 




Nektek voltak kedvenceitek augusztusban? Az enyémek közül ismertek/próbáltatok már valamit? :) 

Megjegyzések

  1. A Miss Rose paletta nekem is megvan, én is szeretem bár az utóbbi időben méltánytalanul keveset használtam szegénykét.
    A rózsaszín virágos hajbavaló nagyon tetszik :-)

    VálaszTörlés
  2. Nálam sosincs heti vagy havi kedvenc. :DD

    VálaszTörlés
  3. Az Essence parfümöt én is szerettem a héten dobtam ki az üveget :) Kár hogy a Balea-s testápolót nem vettem meg,de annyi van itthon hogy sose használom el őket, úgyhogy lemondtam róla.

    VálaszTörlés
  4. Ohh azok a szép körömlakkok és szemhéjpúderek, már kép alapján nekem is kedvencek!! és az essence parfümnek is jó illata van!!

    VálaszTörlés
  5. Lakkok, szemhéjpóderek de szépek :) Tetszenek a képek, cukik a kagylókkal! :)

    VálaszTörlés
  6. Az a Miss Rose paletta álomszép <3

    VálaszTörlés
  7. PLL <3 ;)) Az alapozót próbáltam de óriási csalódás volt nekem jajj azóta se vettem ilyen rosszat. :D A körömlakkok mind szuperek.:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)