Glamour-Napok üzletlista + Shopping Tippek

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én minden tavasszal és ősszel izgatottan várom a Glamour és a Joy magazinok kuponos akcióit, hiszen a nyári és téli leárazások között hosszú idő telik el és az ember lányának igenis kijár hogy minden évszakban kedvezményesen frissíthesse a ruhatárát. :D Mert ahogy Blair Waldorf mondta: "Aki azt állítja, hogy pénzen nem lehet boldogságot venni, az nyilván nem tudja hol kell vásárolni."


A következő alkalom a ruhatárunk és a sminkgyűjteményünk frissítésére október 11-13 között lesz, mivel ezen a hétvégén esedékes az ősz Glamour-Napok.
Most elhoztam nektek az üzletlistát, megtudhatjátok én mely üzletekben fogok garázdálkodni és pár (remélhetőleg) hasznos tippet is kaptok arra, hogyan vásárolhattok hatékonyan.

A Glamour oldalán egy szuper térképes üzletlistát is találhattok, ha ide kattintotok.

Én is készítettem egy listát azokkal az üzletekkel, amikbe (szerintem) érdemes betérni, illetve azokkal az akciókkal, amiket kár lenne kihagyni.

Divat:

Adidas 20%
Amnesia 20%
Bagatt 20%
C&A 20%
Calzedonia 20%
Camaieu 20%
Charles Vögele 20%
Converse 20%
Devergo 20%
F&F 20%
Gas 20%
Guess 20%
H&M 20%
I AM 20%
Intimissimi 20%
Levi's 20%
Magenta 20%
Mango 20%
Mayo Chix 20%
Missy 20%
New Yorker 20%
Orsay 20%
Pepe Jeans 20%
Pimkie 20%
Playersroom 20%
Reno 20%
Replay 20%
Retro 20%
S. Oliver 20%
Six 20%
Skiny 20%
Springfield 20%
Takko Fashion 20%
Tally Weijl 20%
Tezenis 20%
Tom Tailor 20%
Triumph 20%
Woman's Secret 20%

Szépség:

Astor 25% egy termékre a DM-ben
Babyliss 20% az Euronics-ben
Biordema 25%
Bomb Cosmetics 20%
Clinique 2000Ft kedvezmény a szaküzletekben
DM 50% kedvezmény S-He és Alverde sminktermékekre
Estée Lauder 2500Ft kedvezmény a szaküzletekben
Elseve 20% a Müllerben
Eucerin 20%
Garnier 25% a végösszegből a Rossmann-ban
Garnier Fructis 50% a DM-ben
Garnier hajfestékek 30% a Rossmann-ban
Lancome 20% a Lancome Szépségszigeten
L'Occitane En Provence 2500Ft
L'Oréal Paris 50% sminktermékekre a DM-ben
L'Oréal Paris 20% 1db arcápolási termékre a Müllerben
Manhattan 25%  1db termékre a DM-ben
Marionnaud 20%
Max Factor 50% 1 db termékre a DM-ben
Max Factor Colour Effect 50% 1 db termékre a DM-ben
Maybelline 50% 1 db termékre a DM-ben
Maybelline 30% maximum 3db termékre a Müllerben
Müller 20%
Nivea 25%
Nivea Pure&Natural termékekre
NYX 50% kedvezmény az alveolashop.hu-n
Olay 50% a DM0-ben
Palmolive 20% a Tesco-ban
Rexona 25% a Tesco-ban
Got2Be 50% a DM-ben
Palette hajfestékek 50% a DM-ben
Syoss 50% a DM-ben
The Body Shop 20%
Vichy 20%
Yves Rocher 40%
Ziaja 25% a Rossmann-ban 

Egyéb:

Darlington Teabolt 20%
Diego 20% 
József Attila Színház 30% a jegyek árából
Libri 20% 
Media Markt 15-20% Samsung Philips Bosch Sony
Örkény Színház 20%
Speedfitness 20%
Ulpius-Ház 33%

Vastag betűvel azokat az akciókat jelöltem, amiket én is fel szeretnék használni. :)

Végezetül néhány tipp, amire az évek alatt a saját tapasztalataimból/káromból jöttem rá:

  • Érdemes az akciók előtt legalább egy héttel felderítést tartani. Próbálgass, így élesben elkerülheted a próbafülkék előtti kígyózó sorokat, a lökdösődést és a hajtépést. Ha valamit 100%-ig kinéztél magadnak, akkor a legtöbb üzletben 1 hétre félreteszik neked kérésre. Ha mégus meggondolod magad, akkor sem vagy köteles megvenni, de így biztos lehetsz benne, hogy meglesz az áhított darab a kuponos akciók alatt is. 
  • Ha el akarod kerülni a tömeget és a kifosztott polcokat, akkor érdemes pénteken nyitáskor kezdeni a vásárlást.
  • Először a kozmetikai termékekkel kezdj, mert ezeket kapkodják el leggyorsabban. 
  • Lapozz fel egy magazint, nézegess a neten, tájékozódj az aktuális trendekről, nézd a ruhatárad, készíts listát. Így tudni fogod milyen darabokat keress, mikre érdemes költened. 
  • Ha úgy érzed nincs szükséged semmire, de mégis szeretnél egy kicsit költekezni, akkor koncentrálj a kiegészítőkre. Ezekkel "trendiesítheted" a ruhatárad a legbiztosabban és olcsóbban.
  • Minden kupont vágj, ki amilyen üzlet a közeledben van. Én jártam már úgy, hogy azt mondtam egy üzletre "Á ide úgysem megyek be, nincs szükségem a kuponra!" és végül tudtam volna ott válogatni. 
  • Ne indulj el éhesen. Az ember hajlamos felesleges dolgokat is megvenni, ha éhes. Ráadásul így elkerülheted a gyorséttermek egészségtelen kajáit is. 
  • A nagy túrára kényelmes, könnyen le és felvehető ruhában, egyszerű sminkkel és frizurával, kényelmes cipőben indulj. Bosszantó ha körülményes öltözködni a próbálgatás közben, vagy ha kiesnek a hullámcsatok a frizurádból. Valaki pedig biztosan a fenébe kíván majd, ha belekented a szájfényed a felsőbe, amit végül te nem vettél meg, de ő pont arra a darabra vágyott. Másnap pedig utálni fogod magad, hogy nem tudtál visszamenni a cuki felsőért az első üzletbe, mert fájt a lábad a cipőben. 
  • Nézd meg, hogy mit veszel. A stresszes, mindenhová kapó, mindent felpróbáló, türelmetlen embertömeg gyakran kárt tesz a holmiban.
  • Ne nyúlkálj bele a sminktermékekbe ha van teszter is. Akkor se ha nincs! Kivétel ha 1000%-ig biztos vagy benne, hogy meg is veszed!
  • Ne indulj el a kisgyermekes barátnőddel, mert biztos, hogy a harmadik üzletben hiszti lesz. Lehet gonosznak tűnik, de ezen a napon nem bűn ha önző vagy egy picit. Esetleg menj vele vasárnap, amikor te már minden vásárlást letudtál. ;) A pasidat is csak akkor vidd magaddal, ha birka türelme van. :D 
  • Ne költs olyan holmira vagy sminktermékre amit biztosan nem fogsz használni. Pl. cipő amiben nincs az az Isten, hogy megtanulj járni, vagy vörös rúzs, amit sosem mernél felkenni az utcára. 
  • Ne vigyél magaddal nagy táskát és a kabátodat is pakold le a megőrzőben. A filmekben baromi menő, ha fél tucat papírtáskával mászkálnak a csajok üzletről.üzletre, de a valóságban nagyon kényelmetlen. Pakold őket le a megőrzőben vagy a kocsiban. 
  • Ellenőrizd, hogy megvannak a legfontosabbak: pénz, bankkártya, kuponok, kívánságlista. 
  • Gondolkodj előre: tudd le most a karácsonyi ajándékok egy részét. Egy könyv az apukádnak, egy szép sál az anyukádnak, esetleg egy cuki táska a lány testvérednek vagy barátnődnek. ;) 

Ti mentek a Glam-Napokra? Mit szeretnétek venni? Van valamilyen vicces/kellemes/negatív élményetek a korábbiakról? :) 

Megjegyzések

  1. Jó, hogy így összegyűjtötted! :-)
    Még nem vettem meg az újságot, de a hétvégén mindenképp megteszem, nehogy elfogyjon.
    Elsősorban ruhákat szeretnék vásárolni: C&A, Orsay, F&F, new Yorker, H&M, Tally Weijl a célpontok
    Kozmetikumok közül Maybelline Color Tattoo mindenképp jön velem haza, a többit még átgondolom, mert nem szeretnék meggondolatlanul kencét vásárolni, csak mert olcsóbb)

    Kozmetikumok közül Te miket néztél ki? Lesz ilyen wishlist?

    VálaszTörlés
  2. Én ezt kihasználva, szeretnék most először egy minőségibb szempillaspirált venni, csak nem tudom, melyik márka legyen. Jó lenne, ha hosszú és göndör pilláim lennének.
    Szerinted? :)

    VálaszTörlés
  3. Még nem vettem meg a glamourt, még gondolkozom rajta. :)

    VálaszTörlés
  4. Maybelline The Falsies szerintem nagyon jó spirál, ugyanettől a márkától a Colossal és a One by One is szuper, Rimmel Scandaleyes, L'Oréal spirálok is jók és az új Max Factort is dicsérik.
    Ha hajlandó vagy többet áldozni rá, akkor Lancome Hypnose-t szívből tudom ajánlani. :)

    VálaszTörlés
  5. Kaptam én is kuponokat, úgyhogy ha lesz időm péntek délelőtt a környéken bejárom a DM-et, Rossmann-t és a Müllert :) Köszönöm a posztot mert ha minden jól megy nekem ez lesz az első Glamour kuponos vásárlásom ezzel a poszttal meg könnyen kiismerem majd magam ebben az új helyzetben :)

    VálaszTörlés
  6. Hú, nagyon köszi hogy így összeírtad a kedvezményeket! Így elsőre a Max Factor, a Syoss 50%-os kupon, ruhaüzletek közül pedig a f&f,Orsay, c&a kedvezmények.
    Azt nem tudod, hogy a Glamour-on kívül melyik újsággal lehet még szert tenni ezekre a kuponokra??? Tavasszal is megvettem az újságot, miközben magáért az újságért nem rajongók és később kiderült hogy valamelyik másik újsághoz is lehetett kapni?

    VálaszTörlés
  7. A névtelen hozzászólónak üzenem, aki jó szempillaspirált keres, hogy a Manhattan Long&Swing spirálja brutál ívelt pillákat "csinál". A múltkori Glamour napokon szereztem be, előtte Max Factor Masterpiece-t használtam, az inkább hosszabbít.

    VálaszTörlés
  8. én legjobban a H&M-nek örülök, hiszen amerre lakom épp nyitófélben van egy üzletük :)))

    VálaszTörlés
  9. B Nixon azt hiszem a Kiskegyedhez is szokott lenni kupon, de a Glamour a biztos.

    Novemberen Joy-nál lesznek majd kuponok.

    VálaszTörlés
  10. Pancsi lesz majd wishlist bejegyzés is hamarosan! :)

    VálaszTörlés
  11. Mindig kinézek a sminkkuponok miatt, mert azokat tuti elhasználom :) de azért persze a ruhaboltokba is betérek, bár ilyenkor szinte soha sem találok semmit :D

    VálaszTörlés
  12. De jól összegyűjtötted :)

    VálaszTörlés
  13. Én amost tudatos helyre megyek csak Ruhák: Tally Weijl, C&A, H&M pulcsit akarok, New YORKER mellény, és Orsay. Drogériás termékek: müller, dm, rossman, dougles többnyire körömlakkokat szeretnék, meg ami még megtetszik. :D

    VálaszTörlés
  14. Köszi az infót!Rémlett hogy talán a Kiskegyedhez adták legutóbb. Megkérdeztem az újságárust is, azt mondta még adtak más újsághoz talán a jövő héten.
    Se Glamourt, se Joy-t nem olvasok gyakran, én inkább "Instyle-ban utazom", de kedvezmények azért jöhetnek!!:DD

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)