Menyasszonyi szett

bride



Ezúttal egy igazán hercegnős szettet hoztam nektek. Én általában az egyszerűbb, díszítés nélküli ruhákat szeretem, de ez a darab még az én szívembe is belopta magát.
A krém-elefántcsont színű egyedi tortával, az egyszerű csokorral és egy különleges sminkkel szerintem tökéletes lenne az összhatás.
Sok lány álmodik hercegnősen hosszú hajzuhatagról, de szerintem a ragasztott-illesztett póthaj és a gyűrűzött változat nem a legjobb megoldás. Először is, mert nagyon drága és ha azt szeretnénk, hogy tökéletes legyen, akkor körültekintő utánajárást igényel, hogy melyik szalonban érdemes csináltatni. Másodszor pedig, mert bárhogyan is készül egy idő után úgyis látszik rajta, hogy mű. Harmadszor pedig, mert a viselése károsítja a saját hajadat.
Válassz inkább csatos póthajat, ami kényelmes és olcsóbb is. Ha megvásárolod, akkor később és tudod viselni különleges alkalmakkor és egyáltalán nem károsítja a fejbőrt-hajat, valamint te magad is fel tudod helyezni, mosható és formázható is. :)

Mit szóltok ehhez a szetthez? Ti milyen frizurát képzeltek el az esküvőtökre? :)

Megjegyzések

  1. Igaz nagyon hercegnős szett lett, ez most nagyon találó számomra!! Köszönöm neked!!És köszi a tippeket a póthajról is, ezen a napon mindenki a legszebb akar lenni!! :) *-*

    VálaszTörlés
  2. az a ruha álomszép, természetesen nem utasítanám vissza :P
    én mindenképpen hullámos, kiengedett hajat szeretnék a nagy napon, a csokromat pedig rózsákból, ezekhez ragaszkodom :3 :)

    VálaszTörlés
  3. Az a ruha gyönyörű, valószínűleg ilyesmit választanék, ha egyszer odakerülnék :-)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg csoda szép a ruha, bár én az ennél egy fokkal egyszerűbbeket preferálom. :)

    VálaszTörlés
  5. A cipő és a ruha eszméletlen szépek! :)

    VálaszTörlés
  6. Ez a ruhás kép kb. 3 éve le van entve a gépemre, hogy Ő lesz A Ruha :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)