2013. szeptember 19., csütörtök

NOTD - Glitter Universe

Az ősz beköszöntével nálam lassan előkerülnek a sötétebb lakkok. Az egyik kedvencem a tavaszi szortiment újonca a "147 Miss Universe", amit most a Lora csillámos lakkal párosítva viseltem.


A főszereplők.


Az Essence új lakkjai nem a tartósságukról híresek, de a Lora lakkal, nekem 5 napig szinte tökéletesek volt a festés, a fotókat is a lakkozás utáni második napon készítettem.


A Lora lakk csillámjaival engem az őszi, csillagos égboltra emlékeztetett. :)


Nagyon szeretem ezt a Lora lakkot, mert gyorsan szárad, az illata is kellemes és tartós is egyben, de a lemosása egyáltalán nem körülményes, mint sok más csillámos lakknak.


Ti milyen lakkot/manit viseltetek ezen a héten? :)

9 megjegyzés:

 1. nagyon szép lakkok!! woww és körmön még csodásabb!!!Egyszerűen Imádom!!!

  VálaszTörlés
 2. tudom-tudom, mostanában nem igen tetszenek nekem az egyes dolgok, így most sem igazán.. nem szeretek ilyen sötét lakkokat használni, sem rúzsokat, mint azt már említettem :))
  remélem nem gond hogy ilyen negatívan kommentelek mostanság :)

  VálaszTörlés
 3. wow, istenem de gyönyörű*.*

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  VálaszTörlés
 4. Ajjj de szépen mutat a kettő együtt *.* Én tegnap mostam le az új Essence homokhatású lakkot, most éppen csupasz körmökkel gépelek :)

  VálaszTörlés
 5. cs.szandraa : egyáltalán nem baj, az őszinte vélemény nekem sokat számít. :)

  VálaszTörlés
 6. Szépek külön-külön és együtt is :) Nekem még az IsaDora Candy Crush lakkja van fent már múlt hét hétfő óta! Szinte teljesen uganolyan, mint mikor felkentem, csak a körömvégeken kopik, de ott meg alig látható :) Viszont ma már szerintem lemosom, mert szeretnék kipróbálni másik lakkot is :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon menő! :D Tiszta Men in Black vagy Women in Black? ;)

  VálaszTörlés
 8. Hűűű, gyönyörű a végeredmény! :) *.*

  VálaszTörlés

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...