A nap szettje + "Karcsúsító" tippek

Mára egy teltebb alakra készült szettet hoztam nektek. Én igen is hiszek abban, hogy M-es méret felett is lehet cicanadrágot hordani a megfelelő ruhadarabokkal, vagyis egy tunikával, hosszú inggel vagy pulcsival. Én ezúttal egy lazább, őszies, vagány hétköznapi szettet készítettem, ami kényelmes, de mégis nagyon csinos.

Plus Size



Én egy barna cicanadrágot választottam a szetthez. Érdemes körülnézni a fehérneműüzletekben, hiszen kaphatóak kifejezetten teltebb alakra készült, alakformáló cicanadrágok is. Egy hosszú farmer tunikát illesztettem a szettbe, ami laza és kényelmes viselet. Tipp: nagy mellre előnyösebb a zseb nélküli változat. A tunika bő szabását megtörendő, egy vékony övet választottam. Ezzel karcsúbbnak tűnik a derék. A magas sarkú bokacsizma kényelmes viselet, emellett a magas sarok megnyújtja az alakot, vagyis azonnal karcsúbbnak tűnik a viselője. Érdemes zselés talpbetétet vásárolni bele, ezzel még kényelmesebb lesz.
Színt visz a szettbe a lilás-burgundi táska, ami hétköznapra nagyon praktikus. Teltebb és/vagy magas alakhoz jobban mutatnak a nagyobb táskák, mint a kicsik, mivel ezek mellett az alak még nagyobbnak tűnik, míg a nagy táskák egyensúlyba hozzák az összképet is. Kiegészítőnek egy különleges tollas fülbevalót választottam. A lógós fülbevalók nyújtják az arcot. A nagy gyűrű, egy sötét lakkal optikailag vékonyabbnak mutatja a kezet. Ilyen apró, egyszerű trükökkel lehet azonnal x kilóval kevesebbnek tűnni. ;)
Kabátot nem illesztettem a szettbe, de szerintem egy sima, egyszerű, egysoros gombolású ballonkabát tökéletesen mutatna vele, de akár egy vagány military stílusú darab is.
Egyszer olvastam egy tanulmányt arról, hogy molett hölgyekre különböző parfümöket fújtak, aztán a tesztalanyoknak meg kellett saccolniuk a modellek súlyát. Azokra a nőkre, akik könnyed, nőies, légies parfümöt viseltek, jóval kisebb súlyt tippeltek az emberek, mint akik nehéz, tömény illatot fújtak magukra. Érdekes, ugye? :)

Én ehhez a szetthez egy laza, egyszerű kis kontyot tudnék elképzelni és egy picit extrább, de még hétköznapra tökéletes sminket, amit a képen láthattok és minden hozzá szükséges sminkterméket mellékeltem a szetthez.


Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? :) Ti mivel viselitek legszívesebben a cicanadrágot?

Megjegyzések

  1. jó kis tanácsok !
    nekem van egy hosszabb, vállnál szegecses farmeringem, leginkább azzal hordom :)

    VálaszTörlés
  2. Jó poszt lett megint, nagyon klassz tanácsok, a cica nadrág és a boka csizma tetszik, a farmer ing is de az övvel nekem olyan fura, nem tudom miért, a smink cuccok is tetszenek.
    díjat kaptál tőlem:
    http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/2013/10/dijat-kaptam-i-have-received-awards.html

    VálaszTörlés
  3. Nail Judit, köszönöm hogy rám gondoltál, de ahogy korábban is, most sem fogadok el díjakat. Kérlek add valaki másnak, biztosan sokan örülnének neki. :)

    VálaszTörlés
  4. Tyű a mindenit, ez a farmertunika nagyon bejön.

    VálaszTörlés
  5. a farmertunika nálam is nyerő :D nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés
  6. A sminkek nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)