A nap szettje

Mára egy lazább, hétköznapibb szettet hoztam nektek, ami kényelmes, de mégis csini, egy kis bohém beütéssel. Viselheted suliba munkába, csajos délutánra, mozizáshoz, vagy vásárláshoz. :)

bohemian rhapsody



A szett átlagos alakhoz és magassághoz készült, de nagyon jól fog állni neked ha kifejezetten magas és vékony vagy. Pár apró változtatással viszont bármilyen magasságra és testalkatra alakítható. Ha teltebb az alakod, akkor válassz egy grafitszürke vagy bordó nadrágot, ami koptatás nélküli és egy egysoros gombolású kabátot. Ha alacsony a termeted, akkor válassz magasabb sarkú cipőt és egy kisebb méretű táskát. ;)
Amint látjátok ez egy roppant egyszerű szett, alapdarabokból, amik szinte mindenki szekrényében ott lapulnak. Ami különlegessé teszi, azok a kiegészítők. A statement nyaklánc, a gyűrű, az öv, a színes sál és a mintás táska, valamint a csodás cipő.
Mivel hétköznapi szettről van szó, ezért válassz hozzá egy egyszerű lakkot, de ha extrább szeretnék lenni, akkor felfestheted a táska mintáját is a körmödre. Ez most nagyon divatos. ;)
Ősszel és télen válassz hangsúlyosabb, fűszeresebb, édesebb parfümöt. :)

Én ehhez a szetthez egy kontyot választanék, mégpedig ilyet:

22 Trendy Easy Summer Hairstyles



Szuperül feldobja a hátul lévő francia fonat. Youtube-on számos tutorialt találsz hozzá, ha el szeretnéd készíteni. :)

A szetthez illő smink is roppant egyszerű. Mivel sokan szeretitek a Color Tattoo-kat ezért ezt is beleillesztettem. :) Használj a bőrtípusodnak megfelelő primert, ami lehet ragyogásfokozó, pórusfinomító, vagy mattító. Ezután ha szükséges egy jó korrektorral fedd el a bőrhibákat és a szem alatti karikákat. Végül egy erősebb fedésű púderral fixáld az eredményt. Ezután hangsúlyozd és formázd a szemöldököd. Ezután következzen a kedvenc CT-d, ami lehet arany, bronz, barnás, pirosas. Vidd fel a szemhéjad egészére és dolgozd el. A belső szemzugodba és a szemöldökcsontodra pedig vigyél fel egy matt vagy selyem fényű világos szemhéjpúdert highlightnak. Ezután egy barna szemceruzával hangsúlyozd a szemed, azaz húzz vonalat az alsó és felső vízvonaladra, de csak a szemed külső felére. Végezetül jöhet egy kis spirál, egy visszafogott pirosító és egy ajakápoló. Kész is vagy! ;) Max 10 perc! :)


Mit gondoltok erről a szettről? Melyik a kedvenc Color Tattootok? :)

Megjegyzések

  1. a cipőn kívül minden nagyon tetszik, a táska és a felső jön be a legjobban :) a konty is illik hozzá :)

    VálaszTörlés
  2. Fú az a gatya kell! *.*
    A cipő meg a konty nem tetszik, de a többi nem olyan rossz. :)

    VálaszTörlés
  3. A kabát, a sál és a felső nagyon-nagyon tetszik, de a nadrág és a cipő nem az én stílusom :).

    VálaszTörlés
  4. nadrág és a kabát tetszik! <3
    color tatto: a painted purple 20 tetszik nagyon és szeretnék egy ilyet!

    VálaszTörlés
  5. imádom ezt a szettet :D nagyon jó ^^

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Nekem egyedül a táska és a cipő nem tetszik de a pulcsi és a kabát nagyon szép! (:

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)