Essence " Metal Glam" trendkiadás

Míg a Müllerben a "Be Loud!" trendkidás került a polcokra, a Rossman-ban ezt a kollekciót vásárolhatjuk meg. Az utóbbi időben nagyon elhanyagoltam a trendkiadások bemutatását, de a héten mindenképpen pótolni fogom a lemaradást, mert sok szuper kollekciót kapunk még idén. :)
Ez a kollekció nekem elsőre nem nyerte el a tetszésemet, bár élőben még nem láttam, mivel az utóbbi hónapokban Győrben nem igazán jeleskedtek a trendkiadások frissítésében.
Nézzük mit találunk a kínálatban. 


 Négy Metal Glam szemhéjpúdert. Mostanában inkább a matt szemhéjpúderek vonzanak jobban, ráadásul a fentiekhez hasonló színeim már vannak. Az árnyalatok nevei: "Petal to the metal"; "Glamour Girls"; "Golden Eye" és "Steel-ing the scene".


 Felragasztható tusvonal. "Petal to the metal".


 Ami elsőre megtetszett a kollekcióban az a pirosító. Külföldi blogokon láttam a swatchokat és nagyon szép, viszont nemrég vettem egy hasonló színű-csillogású pirosítót a Me and My Ice-Cream kollekcióból. Ennek a folyékony pirosítónak a neve "Glam-Me".


 Szinte menetrendszerű, hogy az Essence ilyenkor piacra dob egy highlighter púdert, ezek az utóbbi években a vámoíros trendkiadásokban szerepeltek. Ennek a púdernek "Gold Digger" a neve. Élőben szívesen megnézném, ha megtetszik, talán majd beszereznem, ha akciós lesz a kollekció. :P


 A szájfények a képeken nem tetszettek, de több külföldi blogon is láttam róluk swatchokat és meg kell mondanom, a középső és a harmadik nagyon szép. Az árnyalatok nevei: "Petal to the metal"; "Best Dressed" és "Glam-Me".


 A lakkok egyáltalán nem fogtak meg ebből a trendkiadásból. Olyan kis semilyennek tűnnek nekem. Az árnyalatok nevei: "Peaté to the metal"; "Glamour Girls"; "Gold Digger" és "Steel-ing the scene".


 A topper elsőre nagyon felkeltette az érdeklődésem, de több magyar oldalon is láttam róla a képeket és annyira így már nem tetszett. Van hasonló arany pelyhes lakkom már. :) Ennek a neve: "Steel-ing the scene".


 A felragasztahtó körömmatricák nálam általában felejtősek, mivel a körmeim olyan aprók, hogy sosem passzolnának rá. Valamint nem akarom elvenni senki kedvét sem tőlük, de a külföldi blogok írói szerinte picit nehézkes a felhelyezésük. Ennek a neve: "Silver Star".


 "She's so Glamorous".


 "Glam-Me".


A felragasztahtó ékszerek láttán azonnal a tinikorom magazinjaiban néha szerepelő darabok jutottak eszembe. A neve: "She's so glamorous".


Ami nekem ebből a kollekcióból hiányzik, azok a rendes tusok. Tehettek volna bele pár zselés vagy folyékony tust. Illetve nekem picit sok a felragasztható dolog. Ha már ilyeneket tettek bele, lehetett volna pár körömdíszítő szegecs, vagy strasszkő is. De ez csak az én véleményem. :)

Ezen az oldalon láthattok néhány termékről swatchokat. :) 

Nektek tetszik ez a kollekció? Vásároltatok már belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. Szóval ezért nem láttam a Müllerben! Köszi az infót :-)

    VálaszTörlés
  2. nekem valahogy most nem tetszenek, a lakkok sem igazán keltették fel a figyelmemet.

    VálaszTörlés
  3. ezt az arany pelyhes fedőlakkot megvettem és nagyon tetszik! szép! 1-2 perc alatt megszárad és könnyű lemosni is, csak ajánlani tudom.
    Az első metal glam lila lakkra fáj még a fogam, szerintem megveszem :)

    VálaszTörlés
  4. nem igazán mozgatta meg a fantáziám innen semmi :)

    VálaszTörlés
  5. Most néztem a Müllerben ezt a felragaszthatós tusvonalat, de valójában ez hogy néz ki emberen?? :)

    VálaszTörlés
  6. Dóra, linkeltem egy oldalt a bejegyzésben, ott láthatsz róla képet. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)