Haul (Glamour-Napok)






Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én imádom nézegetni a többi blogger zsákmányos bejegyzéseit, különösen a leárazások és a kuponos akciók idején. A hétvégén lezajlott a Glamour-Napok, így tudom, hogy most sok ilyen bejegyzés lesz (na meg Beyonce-parfüm áradat :D).
Idén vegyes sikerrel zajlott nálam a Glamour-Napok, ami egyrészt annak is betudható, hogy (szokás szerint) lebetegedtem, így talán kissé türelmetlenebbül álltam hozzá a dolgokhoz és sok olyan holmit nem próbáltam fel (Ugyan kinek van kedve kisebb lázzal 15 percet szobrozni a próbafülkék előtt, hogy sorra kerülhessen?) ami egyébként tetszett volna. Ám, így is sikerült a kívánságlistám jelentős részét kipipálnom.  ;)
Most megmutatom, mik azok amiket zsákmányoltam.


 Az egyik kevésbé ismert DM üzletbe tartva akadt meg a szemem egy kis butik kirakatában a fekete bakancsokon. Az üzletben végül teljesen beleszerettem ebbe a Super Made márkájú darabba. :) És milyen jól tettem, hogy megvettem, mert sem a Tally Weijlben sem a Zara-ban kinézett darabokat nem találtam már meg. :P





Nagyon kényelmes és habár nem kuponnal vettem, de az üzletben ezen a hétvégén 20% kedvezmény volt mindenre. ;)


 A kívánságlistám egyik konkrét darabja volt ez a krém színű kötött zokni, amit a H&M-ben vettem. Onnét több dolgot is kinéztem korábban, de a táskás-ékszeres részen egyszerűen annyi ember volt, hogy lehetetlenség volt odaférni.


 Szerettem volna egy mintás cicanadrágot is és végül a Tally Weijl-ben találtam egyet, ami megtetszett. :)


 A Tally-ban vettem még ezt a szoknyát, ami szintén konkrét kívánságlistás darab volt. Virágos is, de vannak rajta pici koponyák is. Kell még több? :) Bakanccsal, harisnyával, térdzoknival fogom hordani. :P


 Szerettem volna pizsiket is őszre-télre. Ezeket az F&F részlegen találtam a Tesco-ban. A cuki cicásba azonnal beleszerettem.


 Ezt a menta színű pihe-puha masnis darabot pedig nekem találták ki. :D


 A H&M-ben vettem még egy kisebb kontyfánkot is, mivel nem szeretek mindig nagy kontyot viselni. A kedvenc hajfestékemre is volt kupon, így abból is betáraztam. :P
A kinézett Katy Perry parfümből sajnos már csak 15ml-es kiszerelést találtam, amit nem volt kedvem megvenni, így végül a Zara-ban (hol máshol? :D) vásároltam parfümöt. :P


 Aki régóta olvassa a blogot, az tudja, hogy imádom a Zara parfümöket és valami rejtélyes okból kifolyólag, ha parfümöt akarok venni a végén mindig tőlük vásárolok. Részben azért mert nagyon jó minőségű, egyedi illatok kínálnak és hatalmas a választék.
Ezzel a parfümmel érdekes a történetünk, ugyanis első látásra megtetszett az arany csillámos-dívás pumpálós kiszerelésű nagy üveg. Mindig is vágytam egy olyan parfümre, amihez ilyen vicces kis pumpálós fújó tartozik. :D Viszont ez a kiszerelés 100ml ami nekem kb. 2 évre elegendő lenne, főleg mert a Zara parfümök illata nagyon intenzív.


 Szóval végül a szerényebb kinézetű 50m-es kistesót vásároltam meg. A képen láthatjátok, hogy milyen szép arany csillámos a parfüm. Anyukám mondjuk elsőre rávágta, hogy romlott. :D
A héten írok majd róla egy részletesebb bejegyzést is. :)


 Az "indulatok" inkább a drogériás köreim (igen, több is volt :D) alkalmával szabadultak el. :D Íme a teljes zsákmány. :D


 Végül úgy döntöttem adok egy esélyt a Maybelline Dream Fresh Pure BB-nek, mivel a bőröm most kicsit meghülyült, szinte állandóan küzdök 1-1 pattanással. :-/ Sajnos ősszel és tavasszal nálam ez mindig bekövetkezik, a bőröm így "hálálja meg" az időváltozást. A Müllerben a 20%-os kupon mellé még járt 30% kedvezmény 3db Maybelline termékre, így végül azokat 50%-al olcsóbban hozhattam el. Hazajött még velem egy fekete és egy barna szemceruza is. Szerettem volna még egy Color Tattoo-t de sajnos mindegyik fel volt nyitva. :-/
A barna zselés tust a DM-ben vettem szintén féláron. Az utolsó volt belőle. :)



 Kifogytam a kedvenc NYC púderemből is, így amikor láttam, hogy épp akciós, azonnal pótoltam. Porpúder lévén inkább itthon szeretem csak használni, de olyan jól végzi a dolgát, hogy a táskába dobós púderemnek max 6-8 óra után "van csak dolga", addig az NYC szuperül tartja magát.


 Ha már Rossmann, akkor természetesen megnéztem az akciós termékeket is és meglepetten tapasztaltam, hogy az Essence pigmentek kiárusításon vannak. Ez a gyönyörű pezsgő színű haza is jött velem.


 Szempillaspirálra is szükségem volt és mivel a L'Oréal kupon csak ezekre vonatkozott, így egy Volume Million Lashes spirált jött velem haza. Korábban használtam már L'Oréal spirált és szerettem is, így különösebben nem aggódtam, hogy zsákbamacskát veszek.
A Manhattan kupont egy filces tusra váltottam be, mivel ezt tudom a legkönnyebben használni. Azóta rájöttem, hogy a Maybelline zselés tussal is ügyesen bánok, így lehet hogy a későbbiekben őt is beszerzem majd.


A S-he kupont erre a gyönyörű bogyószínű lakkra váltottam be, mivel ez az árnylat is kívánságlistás volt nálam idén őszre. a Catrice lakk az akciós termékek között árválkodott, így őt is hazahoztam, mert ha megnézitek a wishlistemet, akkor bizony ott szerepel egy lila lakk is. :P
A kaviár körömdíszítéssel régóta szemezgetek, így nem hagyhattam ki az akciós Lovely gyöngyöcskéket sem. :P


Összességében elégedett vagyok, mert a kozmetikai termékek közül szinte mindent kipipálhatok, ami nagyon fontos volt. Amit pedig nem tudtam beszerezni azt remélhetőleg a Joy-Napok keretein belül sikerül majd. :)


Ti vásároltatok valamit? :)

Megjegyzések

  1. mennyi jó dolog, a kötött zokni nagyon tetszik, meg a cicás pizsi, írtó aranyos :)) tallys naci is nagyon bejön :) jó dolgokat vettél !

    VálaszTörlés
  2. Idén nem vettem sok mindent Glamour-napokon. Dm-ből egy Color tatoo és egy creme puff jött velem haza translucent árnyalatban, ez utóbbiba valaki belenyúlkált, úgyhogy kicsit mérges voltam...:S New yorkerből egy sima kék farmer és egy bolerót szereztem be, c&a-ból pedig két farmer K-nak, egy pöttyös harisnya, egy cuki sapi és egy egyszerű fekete pulcsi a lista :)

    VálaszTörlés
  3. Az F&F pizsije nagyon aranyos, azokat én is szeretem, jó minőségűeket lehet ott találni :-)
    Én a drogérában nagyon próbáltam a listámhoz ragaszkodni, csak egy színezett ajakbalzsam csúszott be pluszban

    VálaszTörlés
  4. Húú de klassz lakkok, smink termékek :) A hajfánkkal én is szemeztem de ott hagytam :) Cuki az F&F pizsama :)
    Bakancs nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. mennyi szépség :) a Zara parfüm tényleg milyen kis csillogós,tetszik! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is ugyanilyen parfümöm van, és annyira nagyon imádom! :) Tökéletesen olyan illat, amilyenre mindig is vágytam. :)
    Egyébként szuper dolgokat vettél, használd őket egészséggel! :)

    A szempillaspirálról szívesen olvasnék egy részletes tesztet! ;)

    VálaszTörlés
  7. Jaj, de cuki a cicás F&F-es pizsid! *.* Én is nézegettem őket, de ezt nem találtam! :O

    VálaszTörlés
  8. Végül egy kupont se váltottam be, egy garniert akartam rossmannban de ott nem volt az a termék amit szerettem volna...
    A maybelline bb-re kiváncsi vagyok remélem megmutatod majd :D (légysziii)

    VálaszTörlés
  9. Már bánom, hogy én nem vettem meg a térdzoknit, pedig ott fogdostam a H&M-ben, hogy mi legyen vele.. :D A pizsi tényleg nagyon édes, a bakancsod pedig jajj valami isteni :))

    VálaszTörlés
  10. nagyon jó cuccokra csaptál re a cicanadrág annyira tetszik *-*

    VálaszTörlés
  11. Nekem a szoknya és a pizsi tetszik a legjobban :).
    Én is megbetegedtem egy kicsit, szóval hasonlóképpen jártam. Vettem egy Max Factor szempillaspirált (amivel nagyon meg vagyok elégedve), új hidratálókrémet, mert már a régi már elfogyott, egy fekete alapon fehér masnis pulóvert, kézkrémet, új kézfertőtlenítőt, egy fekete basic pólót, egy körömápoló szettet és hozzád hasonlóan én is egy pizsamát. :)

    VálaszTörlés
  12. Mindenről lesz majd teszt. :)

    Miata, a masnis pulcsi biztos nagyon cuki! :) Mindent imádok ami masnis! :D

    VálaszTörlés
  13. A cicás felső de cuki! *.*
    A sminkek is tetszenek, az essence pigment ezen darabjára én is lecsaptam már. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)