How to wear? - Fűzős bakancs






A szezon talán legdivatosabb lábbelije a fűzős bakancs, más néven troopa. Biztosan sokan beszereztétek már és szívesen viselitek, de tudom, hogy legalább annyian gondolkodnak rajta, hogy megvegyék e, mondván, mivel lehetne viselni?! Pár napja is kaptam ask.fm-en egy erre vonatkozó kérdést és egyébként is terveztem ennek a rovatnak az újraélesztését, így most három különböző stílusú szettet hoztam nektek, amikben a főszerep a fűzős bakancsoké.
Igyekeztem különböző stílusokból válogatni, hogy mindenki találjon a stílusának megfelelőt. :)

1. Kényelmes és laza 

cozy and warm



Ebben a verzióban egy laza, kényelmes, hétköznapi szettbe került a cipő. Suliba, vásárláshoz, kiránduláshoz, mozis délutánhoz tökéletes viselet. Egy mintás pulcsival vagy kardigánnal és farmerral viselve mindig jól néz ki ez a cipő.
Ehhez a szetthez szuperül mutatna egy fonott frizura és egy bronzos-barnás, visszafogott füstös szemsmink egy bordós rúzzsal.


2. Vagány

fun days



Ez a szett egy kicsit fiatalosabb, grunge beütésű. Viselheted suliba vagy barátnős programra is. Mivel maga a szett egy kicsit rockos, sötétebb beütésű, ezért én egy üdébb sminket készítenék hozzá. Egy kis BB krém, esetleg korrektor, átlátszó púderral fixálva, egy üde, rózsaszín pirosító, szép, íves szemöldök, visszafogott tusvonal, szépen kiemelt szemmel, egy kis spirál és egy nude rúzs. A frizura is legyen egyszerű, mondjuk egy laza hullámos haj. Ezt pár perc alatt elkészítheted reggel, csak font be a hajad két fonatba, majd a hajvasalóval melegítsd át a fonatokat. Várd meg, amíg kihűlnek, addig mondjuk sminkelhetsz. Ha kihűltek, bontsd ki a fonatot és az ujjaiddal rázd szét a hajad, majd fújj rá hajrögzítőt és már kész is. ;)


3. Nőies

girly



Ez az összeállítás megmutatja, hogy milyen szuperül mutatnak a fűzös bakancsok egy laza kis ruhával, vagy egy mintás szoknyával. Húzz hozzá vastag harisnyát és akár egy térdzoknit is. Egy meleg kardigánnal és/vagy egy hosszú dzsekivel (military stílusúval a legütősebb) egyszerre nőies és nagyon divatos, de kényelmes szettet kreálhatsz.
Viselj hozzá egyszerű kontyot és visszafogott sminket. :)


Végezetül néhány további szett inspirációként:





 


 



Nektek melyik stílusban tetszik leginkább? A képek közül melyik a kedvencetek? Ti hogyan viselitek? :)

Megjegyzések

  1. Nekem az összes szett nagyon tetszik :) Idén én is vettem egy bakancsot, ami elég rockos, szegecsekkel szóval mindig úgy hordom.

    VálaszTörlés
  2. nem vagyok oda a bakancsokért, de a 2. szett nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. tetszik az összes stílus, de nekem még nincs ilyesmi bakancsom

    VálaszTörlés
  4. Nekem az első szett a táskák és csizmák nélkül bejön. Nem szeretem a bakancsokat. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszett ez a válogatás, főleg, hogy én is odavagyok a főzős bakancsomért! *.*

    VálaszTörlés
  6. A szoknyás nagyon tetszik.
    Nekem azért problémás a bakancsom, mert nem ilyen diszkrét az orra,mint a maiak. Rendes acélbetétes, te biztos tudod milyen. Ráadásul bordó koptatott. 2004-ben mikor kaptam , még nem gondoltam ennyire a divatra. A táskám viszont fekete, barna szironyozással, rajta egy kis fehér csontdìsszel. Szentségtörés lenne együtt hordani?

    VálaszTörlés
  7. Piros, szerintem viseld őket bátran együtt! :)

    VálaszTörlés
  8. Akkor küldök valamelyik nap képet;-)

    VálaszTörlés
  9. nagyon jó képek *-*

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)