NOTD - Autumn Dreaming

Bevallom picit csalódás volt ez a lakk, mert a körmeimen sokkal sötétebb mint az üvegben. Ráadásul az üzletben én inkább picit lilás-szedres beütésűnek láttam, de valójában inkább padlizsán színű.


Nem a kedvencem a S-he márka, főleg mióta új csomagolást kaptak a termékek. Nekem valahogy ettől olyan olcsónak tűnnek. Ezt a lakkot a Glamour-Napokon vettem, mivel a többi 50%-os kupont elhasználtam más márkákra, így végül a S-he kínálatából választottam, mert volt néhány kívánságlistás lakkom is.


Két rétegben keltem fel, így tökéletes a fedése. A száradási idő is szuper és hihetetlenül fényes a finishe, egyáltalán nem kentem rá fedőlakkot sem, mert szerintem még a fedőlakkom sem ennyire fényes. A lakknak egyébként sajnos nincs neve,csak száma, az pedig a 240-es.


Ami negatívum, hogy egy picit bubisra száradt, habár ez csak szabad szemmel látható. Egyébként teljesen elégedett vagyok a tartósságával is, a képeket a második napon készítettem, most van rajtam negyedik napja és egyáltalán nem pattogott le, csupán a fényességéből vesztett picit.

Szerintem szeretni fogjuk egymást ősszel és télen. :)

Ti milyen színt viseltek most? Mi a tapasztalatotok a S-he lakkokkal? :)

Megjegyzések

  1. tök szép lakk és tartós is abszolút pozitívum :)

    VálaszTörlés
  2. Az én körmöm most "kopasz" . Gondolkodnom kellet azon is mikor volt utoljára kifestve a körmöm. Mióta vissza költöztünk a tanyára egyszer, ha lakkoztam. :(
    She lakkokat sokszor néztem már, de nem mertem venni. Pedig szinte mindíg van leárazva belőle a DM-ben mikor megyek pelust venni . Az egyik ok nekem is a csomagolása. Számomra valamiért ez a megjelenés silány minőséget sugároz. A másik ok: a viszonylag egyszerű és nem feltétlen tetszetős csomagolás és saját márkás mivoltához képest szerintem drága. Van, hogy alapáron 799.- Szerintem nem ár-érték arányos.
    Ha viszont kívánhatnék, elfogadnék egy csipkebogyó és egy kökény színű lakkot. Főleg Kallost, az még nálam is tart 4 napig.

    VálaszTörlés
  3. Nincs egy ilyen lakkom se :P Nekem ez nagyon sötét, jobban tetszene, ha pár árnyalattal világosabb lenne! Rajtam épp a Rimmel Space Dust lakkjai vannak (Aurora és Moon Walking) :) szerintem elmennek őszies színeknek :)

    VálaszTörlés
  4. Júj, nagyon szép ez a lakk, jól is áll neked. :)
    Én szeretem a S-He lakkokat. :)

    VálaszTörlés
  5. nekem is sötét picit, nem viselném a körmeimen. nézegettem már ezeket a lakkokat, de még nincs belőle egy sem

    VálaszTörlés
  6. Szerintem csodás ez az árnyalat, én ősszel kimondottan szeretem a sötét lakkokat, és sötét lilám sajnos még nincs :/ ezt elfogadnám :3

    VálaszTörlés
  7. Végül este 11-re kilakkoztam a körmeim. Essence color&go : high spirits

    VálaszTörlés
  8. Emlékszem arra a lakkra, még a régi kiszerelésűekből való ugye? :) Nekem is megvolt, de elajándékoztam. :D

    VálaszTörlés
  9. Igen, igen. Kis mütyürnyi üvegcsében :)
    Eredetileg sogornőmnek vettem egyszer névnapjára Nud Glammal együtt. Visszaadta őket mikor költöztünk. Mondván, hogy nekem nem marad semmim és mostanában nem ilyesmire fogok költeni.

    VálaszTörlés
  10. most épp nincs kifestve a körmöm, és ez az árnyalat nagyon jó :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)