NOTD - Walk on the wild side

Az Essence kifutó listás termékek közül ő volt az egyik kiszemeltem, de legnagyobb bánatomra eddig nem sikerült megkaparintanom, mígnem a múlt héten egy eldugott kis Rossmann-ban végre ráleltem. :)


Az árnyalat neve "139 Walk on the wild side". Egy nagyon szép, sötétzöld, élénk zöld csillámokkal gazdagított lakk. Engem a kora őszi erdő haragos zöldjére emlékeztet. :)


Két rétegben a fedése tökéletes és azon kevés új Essence lakk egyike, aminek a tartósságára sem lehet panasz, legalábbis én nem panaszkodom, mert három nap után sem kezdett lepattogni.


Idén ősszél biztosan sokszor fogom viselni. :)


Ti milyen lakkot viseltek most? Ezt a lakkot próbáltátok már? :)

Megjegyzések

  1. nekem ez még ősszel is túl sötét.. :)

    VálaszTörlés
  2. Egész sötét, azt hittem üveg alapján felkenve kicsit szolidabb lesz. Összességben tetszetős kis lakkocska ez! :)

    VálaszTörlés
  3. Én épp egy brutál pinket a Lovelytól :)
    Még ne, de nekem ez túl sötét, nomeg az új Essence lakkokkal amúgy sem vagyok nagy barátságban, de látom pl. a bumszli ecset picit Rajtad is kifogott :) Egyébként én is azt hittem, hogy valamivel világosabb lesz felkenve!

    VálaszTörlés
  4. ezért a színért nem igazán rajongok :) olyan sötét és az árnyalat sem nyerte el a tetszésem :) de az a lényeg, hogy neked tetszik :D

    VálaszTörlés
  5. Elíz, én alapból nagyon bénán lakkozok. :D Ez a maximum ami tőlem telik. :D

    VálaszTörlés
  6. Nem tudom, de nem nagyon tetszik.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)