Őszi "Must Have" Lista



Holnaptól Glamour-Napok! :) Biztosan sokatok készített kisebb-nagyobb kívánságlistát sminktermékekből ruhákból és kiegészítőkből. De biztosan sokan vannak olyanok is, akik picit bizonytalanok, hogy mit érdemes megvenni-beszerezni őszre. Bevallom én is jártam már úgy, hogy végül semmit sem vettem, mert nem voltam biztos benne, hogy amit kinéztem arra érdemes e költeni, illetve "emlékeztető" nélkül nem is gondoltam rá, hogy arra a bizonyos dologra szükségem lenne. Ilyenkor jól jön az ember lányának egy kis útmutató, hogy mi az amire érdemes lecsapni. Remélhetőleg ez a kis bejegyzés, most segít majd nektek és tudatosan-eredményesen tudtok majd shoppingolni.

Természetesen a lista nem azt jelenti, hogy erről mindent be kell szerezni és ez szentírás. :D Ez csak egy kis útmutató-segítség-megerősítés akar lenni, hogy ezek a dolgok hasznosak, divatosak, megérik a befektetést. ;) 

fall must haves



Mintás kötött pulcsi - Őszre és télre is remek választás, ha hosszabb fazonú akkor cicanadrággal is hordható. Remekül kombinálható és meleg viselet.
Egy szép táska - A leárazásokon általában hamar elkapkodják az igazán szép darabokat, de a kuponos akcióval érdemes olyan táskát venni, ami aztán hű társad lesz a hétköznapokon, akár egész évben is. :)
Egy új parfüm - Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem általában őszre-télre egy picit erőteljesebb, fűszeresebb illatok jönnek be. A kuponos akciókkal most kedvezményesen szerezhetjük be az új parfümöt is.  Ha kedvelitek az édesebb, szexi illatokat, akkor a képen látható Christina Aguilera parfümöt érdemes lecsekkolnotok. ;)
Kontyfánk - Ősszel az esős-párás időben nehéz tökéletes frizurával kihúzni a napot. Nem árt, ha az ember lánya magával hordja ezt a praktikus kis találmányt, amivel a gubancos-begöndörödött hajból egy csapásra elegáns kontyot lehet varázsolni.
Wedge Sneaker/Leopárdminta - Egyszerre sportos és nőies viselet, apróbb termetűeknek és teltebb alkatúaknak különösen előnyös. A képen látható darabbal pedig két legyet ütünk egy csapásra, hiszen a leopárdmintás trendet is kipipálhatjuk.
Bőr ruhadarab - Lehet naci, szoknya, sort, kabát, egy ilyen holmi időtálló is, hiszen az elmúlt években minden őszi-téli szezonban jelen voltak.
Kalap - Idén nagyon divatosak a keskeny és széles karimájú kalapok. Ezek az őszi időben szuper viseletek és nagyon jól variálhatóak különböző stílusokkal. Lehetsz bennük dögös rocksztár, bohém lányka, vagy szexi díva is.
Bordó-Bikavér szín/Blézer - Egy szép blézer minden nő ruhatárának alapdarabja, akár a hétköznapokon, egy állásinterjún, vagy elegáns eseményen bevethető darab. Ha szeretnél az idei színtrendek egyikének hódolni, akkor burgundi vagy bikavér színben keresd. :)
Mintás szoknya/Virágminta - Ősszel egy vastag harisnyával, cuki oxford cipőcskével vagy loaferrel, esetleg bakanccsal, romantikus stílusban vagy vagányabb verzióban. Mindenhogy remek viselet. A Virágmintával pedig nem lehet mellélőni. ;)
Military - A katonai stílus még mindig nyerő. Ha a tökéletes kabátot keresed, ami remekül variálható barnával, feketével, bordóval, bézzsel, homokszínnel, akkor egy ilyen darabra ruházz be. :)
Kézkrém - Apróságnak tűnik, de a hideg idő beköszöntével nem árt egy kis extra gondoskodás a kezünknek sem. Ilyenkor mindig vannak kuponok bőrápolásra is.
Kis fekete ruha - Az őszi-téli különleges alkalmakra különleges ruha dukál. A kis feketével (LBD) nem tévedhetsz soha. Ez a fazon teltebb alakúaknak is előnyös és remekül variálható, akár hétköznap is viselhető egy kardigánnal párosítva. Idén a csipkés, rojtos és flitteres darabok hódítanak. ;)
Pirosító - Az üde színek után őszre érdemes beszerezni egy határozottabb, sötétebb árnyalatot. A 30-50%-os kuponokkal ez a pénzttárcádnak sem lehet ellenére. :)
Macskás ruhadarab/Szürke - A szürke szín a szezon egyik befutója és egy nagymacskás vagy bújós cicusos felső egyszerűen kötelező darab minden fashionistának. ;)
Körömlakkok - Idén az arany, bordó, bogyószínek, a különleges kékek, a mély lilák mellett a liquid sand lakkok is hódítanak. A kuponokkal lakkokra is lehet vadászni.
Baglyos ékszer - Szintén nagyon divatosak a cuki baglyos ékszerek. Ha csak egy kis aprósággal szeretnéd feldobni a ruhatárad, ezt neked találták ki. ;)
Fűzős bakancs - Az idei cipőtrend uralkodó darabja. Mindenki találhat kedvére valót, legyen az klasszikusabb, vagy vagányabb fazon.


fall must haves



Egy szép őszi paletta - Mély lilák, bordók, burgundik, arany és bronz árnyalatok, az ősz színei. Sminkimádóknak kötelező egy ilyen paletta. :)
Bársonyos körmök - Idén hódítanak a bársonyos körmök. Ha szeretnéd követni a trendet érdemes beszerezned a bársonyport.
Testápolás - A hideg idő beköszöntével nem árt beszerezni egy gazdagabb testápolót vagy testvajat. A kuponokkal ezt most akciósan lehet megtenni. :) 
Korrektor - Nem tudom, ti hogy vagytok vele de engem tavasszal és ősszel mindig meglep néhány pattanás Ilyenkor nem árt, ha kéznél van egy szuper korrektor.
Egy szép öv - Még a legegyszerűbb farmer-basic felső szettednek is karaktert ad egy ilyen darab.
Színezett ajakápoló - Rohanós hétköznapokra.
Trendi sál - Mert az ember lányának szezononként igenis jár egy szép új sál. :p
Meleg kardigán - Egy szép, divatos darab, ami minden ruhádhoz illik igazán jó befektetés.
Grunge stílusú ruha - Egy menő póló, vagy egy szaggatott farmer és máris magadévá tetted a trendet.
Kék vagy zöld ruhadarab,kiegészítő - A szezon két másik divatszíne. Egy szép tunika, sál, kardigán vagy felső jó befektetés, hiszen a barna és fekete cipőkkel is jól megférnek.
Mintás cicanadrág - Egy szép tunikával, ingruhával vagy oversize pulcsival szuper őszi viselet. Teltebb alkatúaknak a sötétebb színű, aprómintás darabok állnak inkább jól.
Új sampon és balzsam - Ilyenkor nem árt újra váltani, hiszen a hidegben-fűtésben az ember hajának nagyobb törődésre van szüksége. Ilyenkor hajalmosak vagyunk többet vasalni a hajunkat. A kuponos akciókkal érdemes lecsapni egy jobb minőségű termékcsaládra.
Szempillaspirál - Biztosan sokan fogytok ki ilyentájt a szeretett spirálból vagy épp szeretnétek valami újat kipróbálni. A Glam-Napok alatt akár féláron szerezhetjük be a kinézett darabot.
Krémes szemhéjfesték alapnak, rohanós napokra - Ezek a kis csodák jó szolgálatot tehetnek azokon a napokon, ha nincs időd komolyabban sminkelni, de a por állagú szemhéjpúdereket is tartósabbá, intenzívebbé teszik. Akciósan érdemes lecsapni rájuk. ;)
Szemhéjtus - Tudom sokan nem használjátok a melegebb időben, de ilyenkor már gyakrabban előkerül. Ha szeretnétek egy jobbat beszerezni, akkor itt a remek alkalom. Én magam is ezt tervezem. :)
Statement nyaklánc - Egy szép nyaklánc, amit akár hétköznap egy basic felsővel, vagy elegáns alkalomkor a kis fekete ruháddal is viselhetsz. Kell még egyéb indok? :D
Gyűrűszett - Idén nagyon divatos sok gyűrűt viselni és hódítanak az ujj különböző részein viselhető darabok. :)
Cuki harisnya/Meleg térdzokni - Meleg és divatos kiegészítők, hogy ne kelljen tavaszig nadrágba burkolóznod. ;)
Bőrrel kombinált ruhadarab - Egy bőrujjú pulcsi, kabát, felső vagy blézer most nagyon divatos ha valami extrára vágysz, akkor erre csapj le. ;)
Arckrém - Ahogy a testünknek és hajunknak is más ápolás kell a hidegben, úgy az arcbőrnek is. Ilyenkor érdemes arckrémet-arclemosót váltani. És ugye mennyivel jobb akciósan beszerezni? :D
Kockás ruhadarab - Szintén a szezon egyik hódító trendje.
Bokacsizma - Egy ilyen divatosan darab hű társad lesz a tél beálltáig. A hótaposót pedig süllyeszd még el a szekrény mélyére. ;)
Alapozó/Púder - Ahogy arckrémből úgy alapozóból is érdemes váltani ilyenkor. Egy jó púder pedig szintén kötelező darab, főleg ha akár féláron lehet hozzájutni. :)
Hangsúlyos ajakszínek - Egy merész piros és egy különleges bordós árnyalat nem lehet tévedés ebben a szezonban. Próbálgasd végig a kínálatot, mindenki találhat olyat, ami jól áll neki. :) 
+1 Illatgyertya - Több kérdést is kaptam, hogy melyik a kedvenc YC illatom őszre, illetve melyiket ajánlanám első megvételre. Az őszi kollekcióból nekem a Salted Caramel jött be. Nagyon kellemes, meleg illat, egyáltalán nem émelyítő, tényleg olyan mintha az ember omlós karamellát szagolgatni. :P

Remélem tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtátok. ;)
Van olyan a listáról amit ti is be szeretnétek szerezni? Vagy épp olyan, amit hiányoltok róla? :)
Mindenkinek sok sikert és Boldog Glamour-Napokat! :)


Megjegyzések

  1. a második szettet szívesen elfogadnám.:) úgy szeretnék én is egy kötött pulcsit, dee még nem bukkantam rá a megfelelőre :)

    VálaszTörlés
  2. Majd akarok is bőr hatású nacit meg miniszoknyát meg sortot. :)))

    VálaszTörlés
  3. Szió!
    Jöttem kukucskálni,hogy mit vásároltál a hétvégén ...
    Megmutatod?

    Szép álmokat!
    Évi :-)

    VálaszTörlés
  4. Szia Évi! Hétfőn lesz majd Haul bejegyzés! :)

    VálaszTörlés
  5. ezt így mind elfogadnám egy ajándékcsomagban xD :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)