A nap szettje

Facebook-on kérdeztem tőletek, hogy milyen szettet látnátok szívesen a blogon. Egyöntetűen kényelmes, rohanós napokra való szettere szavaztatok, így egy ilyet hoztam ma. :) Tökéletes munkába, suliba, bevásároláshoz, de nyugodtan beülhetsz így a barátnőiddel egy cukrászdába, vagy a másik feleddel egy jó filmre. ;)

busy days



Én egy sötétbarna nacit választottam a szettbe, de természetesen lehet kreatívkodni. A bordó, piros, padlizsánszín és a zöld és éppolyan jó, mint a kedvenc farmerod. Egy mintás pamutpólót és egy kényelmes kardigánt kapott magam mellé. Olyan cipőt választottam, ami nőies, de kényelmes és vagány is egyben. Bátran viselhetsz így a szetthez akár ballonkabátot, akár military dzsekit, vagy vékonyabb szövetkabátot. A táska, amit én kinéztem szuper darab.  A színe semleges, így viselheted barna vagy fekete cipővel is, a stílusa egyszerű, így sportosabb és elegánsabb szetthez is passzol.
Kiegészítőnek én egy vékony, barna övet választottam, egy szárnyas gyűrűt és egy cuki fülbevalót. Ha rohanós napod van, válassz olyan ékszereket, amik nem zavarnak a hétköznapi tevékenységedben. A mindenbe beleakadó fülbevalók és az össze-vissza csúszkáló karkötőszettet lődd ki. ;)

A legtöbben szerintem több parfümöt is használunk egy szezonban. Érdemes átgondolni ezek vásárlását. Tavasszal és nyáron válassz üdébb, frissebb illatot, virágosat vagy gyümölcsöset. Ősszel és télen pedig az édes és/vagy fűszeresebb, nehezebb illatokkal köss barátságot. Ezen kategóriákon belül, ha több parfümöt szeretnél. Érdemes egy "nappali" picit visszafogottabb illatot vásárolnod, nagyobb kiszerelésben és egy különlegesebb, nehezebb illatot elegáns alkalmakra vagy buliba. Ebből bátran választhatsz mini kiszerelést is. :)

Én a szetthez egy bordó lakkot választottam, de egy sima nude is tökéletes.

Hétköznapra szuper, a most nagyon trendi hangsúlyos ajakfestés. A szemsminked ehhez mérten legyen visszafogottabb, természetesebb. Valahogy így:

Lancome Artliner 24h Bold Color Precision Eyeliner



Szerintem ehhez a szetthez mindenféle frizura jól áll. Lehet sima kiengedett haj, bohókásan hullámos, laza fonat, egyszerű konty, vagy egy klasszikus lófarok.


Mit szóltok ehhez az összeállításhoz? Ti milyen frizurával viselnétek? :)

Megjegyzések

  1. De jó,a bakancsom, a palettám és a korrektorom is benne van. Az a farkasos póló nagyon tetszik *.*

    VálaszTörlés
  2. Nadrág , táska és cipő tetszik,a többi nem nagyon jön be! *-*

    VálaszTörlés
  3. Nekem csak a nadrág és poló tetszik. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett :) Az a póló ♥ :)

    VálaszTörlés
  5. a szett most annyira nem tetszik, de a smink igen!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik, nem lehet tudni, hogy milyen márkajú cuccok?

    VálaszTörlés
  7. A képre kattintva a polyvore-os oldalamon megtalálod a márkát és az árukat is. :)

    VálaszTörlés
  8. A kardigán és a nadrág nagyon tetszik :). Hullámos hajat vagy félkontyot képzelek el a szetthez.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)