Catrice "Smokey Eyes Set" Teszt

A kifutó termékek között volt ez a füstös szem készítésére alkalmas négyes. Mivel ősszel szeretem ez ilyen sötétebb zöld árnyalatokat, így azonnal lecsaptam rá. Még tegnap is láttam belőle a Rossmann-ban az akciós sminkcuccok között, szóval, ha valaki szemet vetne rá, akkor érdemes még utánajárni. :)


Azt, hogy nekem mennyire jött be, a lenti linkre kattintva tudhatjátok meg. ;)





Az árnyalat neve "050 Lovem Peas&Harmony". A csomagolás egyszer, jól záródó műanyag.


A hátulján a fontosabb infókkal és egy kis használati utasítással.


Ezek a képek még "szűz" állapotban készültek, de nem akartam róla hosszabb használat nélkül írni.


A szetthez tartozik egy szivacsos applikátor és egy lapos ecset, amit nyilván a krémes tushoz szántak. Utóbbit láthatjátok az első helyen. Utána egy sötétebb mohazöld szín található, majd egy élénkebb, arany színben játszó árnyalat, végül pedig egy halványzöld, pasztelles szín látható.


Érdekes még, hogy a paletta oldalra nyílik.


Az felső sorban alap nélkül láthatjátok a színeket, az alsó sorban pedig a Catrice szemhéjalapozójára kentem fel őket. Egyetlen húzással készültek. Ezen a képen az ablaknál fotóztam. Látható, hogy a krémes tus színe milyen gyönyörű, intenzív sötétzöld. Én alapnak is használtam már és úgy is szuper, de meglepetésemre tusnak is nagyon jó. Rajtam 5-6 órát simán kibírt, anélkül hogy kopott vagy maszatolódott volna, ami szerintem rendes tusoknál is elég jó.


A többi árnyalat is gyönyörű, elég jól pigmentált, habár egy kicsit porzanak, de a szemhéjalapozó elég jól megfogja őket. A tartósságukra sem lehet panasz. Az egyetlen negatívum számomra, hogy a két sötétebb szín közül mindegyik fényes árnyalat, lehetett volna az egyik matt, habár drogériás viszonylatban abból nehéz jó pigmentáltságút előállítani. 

Összegzés: Szerintem szuper kis paletta, ha valaki szereti a zöld szemhéjpúdereket és a füstös szemet, annak igazi must have. Már eleve a tus miatt megérte megvenni.

Értékelés: 5/4

Egy pontot lefontam a porzás miatt és azért mert sajnos matt szín nincs benne. Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a kis palettát és biztosan sokszor fogom használni. :)


Ismeri valaki ezt a négyest? Melyik a kedvenc Catrice szemhéjpúderetek? :)

Megjegyzések

  1. nekem ez most annyira nem tetszik

    VálaszTörlés
  2. Nekem a színesebb változatai jobban tetszenek, persze ezt se dobnám vissza, ha hozzám vágnák, de magamtól nem hiszem, hogy megvenném :)

    VálaszTörlés
  3. " Látható, hogy a krémes tus színe milyen gyönyörű, intenzív sötétzöld."

    Lehet az én monitorom csak a rossz, de nekem egyértelműen feketének látszik.

    Az utolsó előtti kép amúgy fekete-fehér?

    Elég bizonytalan vagyok, mert nem gondolnám, hogy bárki is fekete-fehér képeken szeretne sminkeket, termékeket bemutatni, de a képen még is úgy tűnik, mintha itt ez történne.

    Remélem, nem veszed sértésnek ezeket a sorokat, lehet tényleg, hogy csak az én monitorom a rossz. De ha valóban jól látom, akkor kérlek, tedd meg a blogod fejlődése érdekében, hogy átnézed a fényképezőgéped használati útmutatóját, mert rengeteget dobna a minőségén, ha ezt megtennéd.

    + egy jó tanács: olvasd át kétszer a bejegyzést publikálás előtt, mert kihagysz egy-két betűt. Szerintem legegyszerűbb, ha Wordben írod meg először, akkor ott rögtön tudod javítani a szarvashibákat.

    <3
    Remélem, tényleg nem veszed kioktatásnak, piszkálásnak, tényleg csak segíteni szeretnék ezekkel. :)

    Legyen szép napod!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)