Copy Cat - Válogatás

Copy Cat



Akik régóta olvassák a blogot, azoknak ismerős lehet ez a rovat. Itt általában 1-1 szettetet szoktam bemutatni drága, designer darabokból vagy olyan márkák termékeivel, amik nálunk nehezen elérhetőek és ugyanazt a szettet olcsóbb, nálunk is kapható darabokból elkészítve.Illetve válogatásokat az épp nagyon trendi holmikkal és a nálunk is kapható pénztárcabarát testvérkéikkel.

  • Michale Kors kardigán 27000Ft - Ez a fazon nagyon divatos most és rengeteg híresség visel hasonlót, természetesen nálunk is kapható olcsóbb alternatíva: H&M 5200Ft. De emellett érdemes körülnézni a turkálókban is. :)
  • Mulberry táska 1090000Ft - A fekete statement táska minden nő gardróbjának alapdarabja. Manapság egyáltalán nem kell egy vagyont költeni rá, mert a street fashion márkák kínálatában is találhatunk hasonlóan szép és jó minőségű darabokat: Zara 39000Ft.
  • Fekete masnis bőr kesztyű Debenhams 21000Ft - Szintén igazi alapdarab és a masnitól szerintem abszolút nőies viselet. Hasonló sok üzletben találunk olcsóbban is: Mango 10230Ft.
  • David Yurman gyűrű 249000Ft - A fekete köves statement gyűrű szintén nagyon divatos. Egy szép fülbevalóval párosítva viselhető estélyi ruhához, de a hétköznapi ruhatárunk remek kiegészítője lehet. Olcsóbban is be tudjuk szerezni a bizsus üzletekből: Claire's 2650Ft.
  • J.Brand bőrberakásos nadrág 94000Ft - A bőrberakásos ruhadarabok nagyon divatosak, szintén olyan holmi, amit a sztárvilág divatikonjai is előszeretettel viselnek. Épp ezért az olcsóbb márkák is lecsaptak rá, így bárki számára elérhető a trend: Tally Weijl 8800Ft.
  • Naughty Monkey fűzős bakancs 23600Ft - A szezon legmeghatározóbb cipőtrendjét egyértelműen a fűzős bakancsok adják. Ehhez szerintem minden cipőt árusító márka üzletében hozzá lehet jutni olcsóbban is. Deichmann kb. 8000Ft.
  • Marc Jacobs körömlakk 3900Ft - A szezon egyik legmenőbb színe a körmökön ez a különleges kék árnyalat. A kisebb márkák is lecsaptak rá és piacra dobták olcsóbb, mindenki számára elérhetőbb változatban. H&M 1035Ft.
  • Alice&Olivia csipkeruha 123000Ft - A kis fekete idén csipkébe burkolózik. Ilyen trendi darabot viszont olcsóbban is lehet venni. H&M 8670Ft.
A válogatásból az olcsóbb vagy drágább darabok tetszenek jobban? Vásároltatok már dupe-ot valamilyen ruhadarabból, kiegészítőből vagy kozmetikai termékből? :) 

Megjegyzések

  1. Ezer éve bőr kesztyűre fáj a fogam, de sose találtam még meg ezt a darabot, ami kényelmes lenne. Az benne a pláne, hogy még egy tényleg csontos kézzel rendelkezőnek a kezeire sem mennek fel az ilyenek. Nem értem a gyártókat! :) Most érintőképernyőhöz való van beszerzés alatt, alig várom, hogy megkapjam! :)

    Jó kis összeállítás lett!

    VálaszTörlés
  2. Nem vásároltam még dope-ot ruhadarabból sem és kiegészítőkből sem. Ami tetszik a képen a J.Brand bőrberakásos nadrág 94000Ft a tally weijli változatára ha lesz még lecsapok. És tetszik még a képről a fűzős bakancs aminek az ára nem tetszik, de a deichmann árai azok viszont jók :) Hasznos poszt volt, sokat segített nekem, köszi!

    VálaszTörlés
  3. Hasonló színű Essence lakkot nézegettem a héten. Holnap szerintem meg is veszem.
    Nekem sima fekete bőrkesztyűm volt, de sajna elhasználódott. Most alig találok a kicsi kezemre.

    VálaszTörlés
  4. A két kardigán közül az eredeti tetszik jobban. Bakancsok közül mindkettő, de ha választani kell, akkor a deichmannos, kesztyűből az utánzat, csipkeruhából pedig az eredeti egy kicsit jobban tetszik. Az már más kérdés, hogy ilyen árak mellett soha az életben nem venném meg egyik eredeti darabot sem :D.

    VálaszTörlés
  5. a blézer és a táska ami nagyon tetszik, és nem az eredeti :))

    VálaszTörlés
  6. A csipke ruhák nagyon tetszenek. És a fűzős bakancs :)

    VálaszTörlés
  7. De jó ez a posztod is!
    Még,még,még! ;-)

    Évi;-)

    VálaszTörlés
  8. Hiányoltam már ezt a sorozatot! :) A régebbi formában picit jobban tetszett, remélem majd olyan is lesz még :)

    VálaszTörlés
  9. Nekem a nacik, táskák, rucik mind tetszenek. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)