Essence "Beauty Beats-Girls On Tour With Justin Bieber" trendkiadás

Az Essence november-decemberben hozza el nekünk ezt a kollekció. Azt hiszem a Bieber rajongók miatt hatalmas siker lesz, de én a magam részéről annyira nem vagyok elájulva tőle. :D Nézzük mit találunk a kínálatban. :)



Három szemhéjpúder kapott helyet a kollekcióban. A nevük: "Baby, baby, ohh"; "As long as you love me" és "I'm backstage". A lilára kíváncsi leszek, mert a kép alapján szépnek tűnik, bár drogériás viszonylatban nagyon nehéz szép lila szemhéjpúdert kapni.

A teljes kollekciót az alábbi linkre kattintva nézhetitek meg:




Lesz egy kétvégű tusfilc is. "The biggest fan". Az Essence korábbi Cherry Blossom trendkidásának kétvégű tusával csúnyán megjártam. Az üzletben kinyitva ugyanis ömleni kezdett belőle a festék, természetesen a kezemre. :-/


Pirosító. "Groupie at heart" a neve. Ennek szép színe van, bár én inkább nyáron viselném.


Csillámpúder. A neve: "Swaaag!" Na ezt már a neve miatt sem venném meg soha. :D :P


Lesznek szájfények is a kollekcióban. A halvány rózsaszín tetszik, a kékre kíváncsi vagyok. :D "Eenie Meenie"; Groupie at heart" és "I'm Backstage".


A lakkoktól sem dobtam magam hanyatt. :D "Groupie at heart"; "As long as you love me"; "Baby, baby, ooh" és "I'm Backstage".


A kollekcióhoz készült hasonló PaperPrint manikűr is mint amit az állandó szortimentben találunk.


Valamint lesz még egy hajgumi szett is, aminek (szerintem) elég olcsó kinézete van. :D


Nektek tetszik ez a kollekció? Kinéztetek belőle valamit? :)

Megjegyzések

  1. PaperPrint manikűr és papír hozzá majdnem megvettem, de aztán vissza raktam a polcra, nálunk a rossmannba ki volt rakva, de a többit nem figyeltem meg hogy kirakták-e.De gondolom kint van, csak figyelmetlen voltam.

    VálaszTörlés
  2. Valahogy ez a színvilág most nem áll hozzám közel. A nevek érdekesek :P

    VálaszTörlés
  3. hát ez most nem az a kategória, hogy úúristen, rohanok, mert be kell szereznem mindet :)

    VálaszTörlés
  4. Hát már bocsi, ami JB nevéhez fűződik, az nekem nem kell. XD
    Egyáltalán nem jön be a kollekció...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)