Joy-Napok Haul

Tudom, tudom megint egy haul. :D De nem akartam napokat várni ezzel a bejegyzéssel, szóval nézzétek el nekem. :D Pénteken délelőtt bűnöztem egy kicsit, részben kuponokkal, részben anélkül. Sajnos az idei kuponok közül Győrben nem sok mindent tudtam felhasználni, vagyis pontosítok: egyik üzletben sem találtam olyan dolgot, amit úgy igazán jó vételnek tartottam volna 20%-al olcsóbban.
De így is sikerült pár kívánságlistás darabot kipipálnom. :)


 Íme a zsákmány. :D

A teljes bejegyzést, pedig a lenti linkre kattintva olvashatjátok el. :)





 Persze nem is én lennék, ha valamit nem hagyok le a csoportképről. :P


 A cicás beanie sapkát és a gyűrűszettet a Tally Weijl-ben vettem. Nekem általában nem áll jól ez a fazon, úgyhogy első körben csak sóhajtoztam egyet a sapi felett, mert hát annyira cuki, hogy az nem is igaz. :D Aztán vettem a bátorságot és felpróbáltam és legnagyobb meglepetésemre tetszettem magamnak benne. :D


 Az ujjperc-gyűrűk is kívánságlistásak voltak már régóta, de eddig nem találtam olyat, ami az én pálcika ujjaimra is jó lenne. Most sikerült. :)


 Szerettem volna egy bikavér színű hosszú ujjú felsőt, de ugye ilyet lehetetlen találni. :D Végül a Zara-ban bukkantam rá erre a darabra. Élőben inkább pirosas a színe.


 A DM-ben sajnos hiába kerestem az akciós ecseteket, de a Claire's-ben teljesen véletlenül rábukkantam erre a kétvégű übercuki ecsetkére. :)


 A satírozó ecset elég tömött de nagyon puha.


 A ferde ecset pedig kellőképpen vékony és precíz, szerintem tusvonalhoz és szemöldökformázáshoz is jó lesz.


 Kíváncsi leszek élőben, mit tud majd. :)


 A Rossmann-ba is bekukkantottam, hogy levásároljam a 30%-os kupont. Sajnos ott korántsem olyan széles a kínálat, mint a DM-ben.


 Végre valahára sikerült megvennem az áhított Essence Sparkle Sand lakkot.  Viszont furcsának tartom, hogy a lakkon az első matricán kívül nincs semmi, sem összetevők, sem név. Másnak is ilyen volt a csomagolás? oO Ami engem még nagyon zavar, hogy Győrben sok terméket az új szortimentből még ki sem raktak. A kabuki ecset, műszempillák, a jumbo szemceruzák sem voltak kirakva még, de a körömdíszítő cuccokat sem láttam sajnos.


 A Rossmann-os Maybelline kínálatban sajnos az újabb Color Tattoo-k nincsenek benne. Valamint a Vintage Leather kollekciót sem találtam a lakkok között. :-/ Végül egy fekete lakk jött velem haza és egy Master Smokey szemceruza.


 A Color Tattoo-k közül a Mouve Crush-t hoztam el, ami egy kékes-lilás fényben játszó ezüstös szín.


 Szerintem gyönyörű, a szombati bulihoz már fel is avattam. Szuper tartós és nagyon pigmentált. :)


A kakukktojás, aki lemaradt a képről a L'Oréal Skin Perfection 3 az 1-ben micellás vize. Annyit jót olvastam róla a többieknél, hogy én is mindenképpen ki akartam próbálni. Eddig tetszik, tényleg szuper eltávolít minden sminket és egyáltalán nem szárítja a bőröm. Kuponnal még jobban megérte beszerezni. :)

Amit nem láthattok a képen, az egy fehérneműszett a New Yorkerből. Mert most komolyan, mégsem rakhatom fel a fehérneműmet. :D Ha valakit nagyon érdekel, akkor itt találhat róla képet. A kupont csak egy darabra lehetett beváltani én a melltartóra használtam fel, az elsőt teljes áron vettem meg.


Ti vettetek valamit a Joy-Napokon? :)

Megjegyzések

  1. Én is megvettem a hétvégén ezt a lakkot. Persze elég nehezen találtam rá, mert nem volt a Müllerben, meg az Árkádban sem belőle, pedig egy hete járom mindkettőt :/ Nem vmi szuperek itt a Rossmannok :( Nekem van hátul is címke. Vonalkód, űrtartalom, árnyalat +ilyenek vannak rajta.

    VálaszTörlés
  2. A cicás sapi übercuki :) én kihagytam a joy-napokat (helyette kifizettem a tandíjam :S). A micellás vizet én is ki szeretném majd próbálni, ha majd elfogy az eveline.

    VálaszTörlés
  3. Fehérváron csak a New Yorker-es és a Tallys kupont lehetett volna ruhára költeni, de persze megint átáraztak dolgokat. Az F&F-es kuponon kisfiamnak vettem body csomagot. A DM-es Schauma , meg GlissKur kupont az beváltottam. Előbbit samponra, utóbbit pakolásra.

    VálaszTörlés
  4. Az a cicás sapi übercuki, nekem szürkében tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Körömlakk nekem is meg van Imádom!
    Az a sapka cuki!

    VálaszTörlés
  6. Arra a fehér körömlakkra nagyon kíváncsi volnék! :)

    VálaszTörlés
  7. a sapi nagyon édes ! a gyűrűk is tetszenek, jó dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
  8. Ezt az ecsetet én is néztem múltkor,de nem mertem megvenni :/ Kíváncsi vagyok, hogy mennyire jó minőség :)

    VálaszTörlés
  9. Cuki a sapi, a gyűrűk meg szépek, én is szeretnék olyasmit :) a Mouve Crush-on annyit gondolkoztam, no de majd egyszer beszerzem azt is :)

    VálaszTörlés
  10. De szupi dolgokat vettél :) Azt megkérdezhetem, hogy a claire's-es ecset mennyibe került?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)