NOTD - Hey, Nude!

Az Essence szortimentfrissítésekor ez a lakk volt az egyik olyan termék, amit azonnal kiszúrtam. Sajnos sokáig csak hűlt helyét találtam a drogériákba, de a Joy-Napok alkalmával sikerült beszereznem.


Ami elsőre furcsa volt, hogy a lakkról hiányzott a hátsó matrica, amin általában az összetevők és az árnyalat neve szerepel. Ezt végül egy kis kutatómunkával sikerült kiderítenem: "163 Hey, Nude!". De mivel ő volt az utolsó, így nem nagyon válogathattam. Eddig kétszer használtam, ez a továbbiakban majd fontos információ lesz. hogy miért arra, majd bővebben kitérek.




Maga a lakk egy picit sűrűbb egy átlag lakknál, de pl. a Lovely Baltic Sand lakknál is. Emiatt azt vártam volna, hogy már egy rétegben is jól fel, de nekem három réteg kellett hozzá, hogy elégedett legyek az eredménnyel. Egyébként nagyon szép színe van, nekem picit olyan jégkirálynős-télies hangulatú. Megpróbáltam feldobni egy picit egy csipke mintával, amit életemben először festettem körömre. :D 


Három rétegben. A tapintása nem annyira durva, mint a Lovely lakké. Én három féle méretű ezüst csillámot számoltam meg benne.


Viszont most jön a fekete pont. Ha megnézitek az első képet, akkor látszik, hogy mennyi fogyott belőle, a lakk vonala, már az Essence felirat alatt van. Ezt pedig összesen 2 használat, vagyis 6 réteg lakk után. oO Alapjáraton aprócska körmeim vannak és most még rövidre is vágtam őket, mert három réteg után látszottak a körömvégeim. Szóval picit csalódott vagyok, mert így pikk-pakk el fog fogyni ez a lakk. De majd megpróbálom egy nude alapszín fölé kenni, hátha akkor elég a két réteg.


A tartósságát tekintve nekem négy nap után kezdett kopni, de akkor brutális módon, nagy darabokban pattogott le. Ettől nem verem a földhöz magam, mert 3-4 napnál tovább egyébként sem viselek egy színt.
Nekem tetszik ez a szín, biztosan beszerzem még a másik kettőt is. :)

Ti megvettétek ezt a lakkot? Mik a tapasztalataitok? :)

Megjegyzések

  1. Én nem vettem meg, de most rajtad megtetszett, szóval lehet, hogy még elmegyek megvenni, és hogy ne legyen szomorú, elhozok még egy darabot a Superheroes trendkiadásból, amivel tegnap nagyon szemeztem.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon vártam ezt a lakkot, de élőben nem fogott meg, így nem is vettem meg...
    Különösebben nem bánom :-)

    VálaszTörlés
  3. Nekem meg van ez a lakk, és én nagyon szeretem, olyan elegáns véleményem szerint.

    VálaszTörlés
  4. Ja nekem nem fogy ilyen brutálisan pedig én valahol 3 réteget is kentem belőle :) Nem tudom neked miért?!

    VálaszTörlés
  5. Szép, pedig nem rajongok a nude színekért. :)

    VálaszTörlés
  6. Juj, ez de nagyon szép! Olyan bájosan romantikus :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem nagyon tetszik, de csak rosszakat olvastam eddig róla, szóval egyelőre nem veszem meg, és ebben a Te posztod is csak tovább erősített, durva az első kép :O

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)