Októberi Kedvencek



 Nagyon-nagyon gyorsan telnek a hónapok, az október is szinte elsuhant. Gyönyörű időnk volt, csodálatos színekbe öltözött a természet, igazi élvezet volt a szabadban lenni. Idén nagy kedvvel vágtam bele az őszi dekorálásnak és készülődésnek, többször is voltunk kirándulni (erről láthattok majd fotókat a szeptemberi-októberi fotónaplóban), a Glamour-Napok is eredményesen zajlott nálam és aminek különösen örülök, hogy szuper közösség gyűlt össze a blogon, nagyon sok örömet okoz, hogy napról-napra itt vagytok és szerencsére egyre többen kapcsolódtok be a blog életébe. :) Igyekszem ezt a sok szeretetet és bátorítást viszonozni és remélem ti is legalább olyan jól érzitek magatokat a blogon töltött idő alatt mint én.

Na de elég az érzelgősségből, térjünk a lényegre vagyis azokra a beauty és random kedvencekre, amik az ősz legszebb hónapjában (szerintem a legszebb :P) a szívemhez nőttek.

A folytatásért a lenti linkre kattintsatok:






 Balea aloe verás testápoló: Nagyon megszerettem ezt a testápolót, mert az illata viszonylag semleges, így nyugodtan használhatok utána testpermetet vagy parfümöt. Emellett nagyon jól hidratál és gyorsan beszívódik.


 Garnier Pure Active arctonik és krém: Általában ősszel és tavasszal megkergül a bőröm, a hőmérsékletváltozásnak köszönhetően. Ekkor mindig ezeket a termékeket használom, amik 1-2 hét alatt rendbe teszik a bőrömet.


Maybelline Dream Pure BB: Legalább annyira megszerettem, mint a testvérkéjét. Nagyon nem szeretném lelőni a poént (bár azzal hogy itt szerepel nyilván megtettem) mert még adós vagyok a tesztjével.

NYC Smooth Skin porpúder: Mióta megvettem az első kompakt verziót, azóta imádom ezt a púdert. Könnyű, természetes hatású, jól mattít és az ára is szuper. Kell ennél több? Nekem nem! :D


 Sleek Vintage Romance paletta: Egyszerűen tökéletes! Nagyon örülök hogy megvettem, nem is hiszem hogy másra szükségem lesz ősszel és télen. :) Tesztet itt találtok róla.

Catrice Smokey Eyes Set: Szintén egy olyan termék aminek a tesztjével még adós vagyok. :P A VR-ből nekem hiányzott néhány sötét-mohás zöld árnyalat, de ebben megtaláltam a tökéletes színeket. :)

Catrice mono "080 Go Charlie Brown": Ahogy azt korábban említettem én ezt a szemöldököm formázáshoz használom és az, hogy másodszor szerepel itt, szerintem sokat elárul róla. :D


 A Vintage Romance palettából mindegyik szín csodás de természetesen vannak kedvenceim:


Felső sor első: Pretty in Paris

Második: Meet in Madrid

Harmadik: Court in Cannes

Második sor második: Marry In Monte Carlo

Ötödik: Forever in Florence



 A Catrice palettát anyuval közösen használjuk. :) Róla is nemsokára láthattok tesztet, mivel a Rossmann-ban az akciós termékek között még fellelhető. :)


 L'Oréal Volume Million Lashes Extra-Black: Szörnyen szégyellem magam, hogy ennyi teszttel adós vagyok. :D Ezt a spirált nagyon megszerettem, majdnem olyan szuper, mint az imádott Maybelline The Falsies Black Drama. :P

Maybelline Expression Kajal szemceruza: Októberben valahogy a barna szemceruzákat részesítettem előnyben, ezért ő győzött a fekete rokonával szemben. :P

Maybelline zselés tus: Imádom! :D

Essence Me&My Ice Cream krémes pirosító: Más pirosítót nem is használtam mióta ő megvan. Tipikusan az a szín, amit az év minden szakában lehet viselni, főleg mivel én inkább szem és száj hangsúlyos sminkeket készítek.


 Catrice Colour Show szájfény: Imádom ezt a színt, ha sötétebb ajakszínre vágytam, akkor általában ezért nyúltam.

 Catrice színezett ajakbalzsam: Ő épp az ellentéte. Visszafogott nude rózsaszín (Az előző havi kedvencekben láthattok róla swatchot). Nagyon jól ápol, tartós is, finom az illata. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek benne, hogy a feliratok szinte teljesen lekoptak róla. :-/

NYC Expert Last rúzs: Ő szintén egy olyan szín amit (szerintem) egész évben lehet viselni. Ha nincs időm sminkelni, akkor feldobok egy kis spirált, meg őt és már kész is vagyok. :)


 A lakkok közül ismét minden olyan színt elhoztam, amit októberben viseltem. Tudom, tudom a felével még adós vagyok, de ígérem, mindegyiket megmutatom majd élesben is.

S-He lakk: Sajnálom, hogy felkenve nem ilyen színe van. Úgy is tetszik, csak én ezt a csodás bogyószínt szerettem volna a körmömön látni. Élesben sajnos sokkal sötétebb, inkább bordóba hajlik.

Catrice "31 Even More Heavy Metallilac": Ez a lila szín is kívánságlistás volt és benne nem is csalódtam. Szuper tartós, két rétegben tökéletes fed és gyönyörű színe van. :)

Claire's Denim look: Nagyon tetszik, hogy matt a felülete, de mégis csillámos. :)


O.P.I. "Glints of Glinda": Az egész OZ kollekció nagyon tetszett és borzasztóan örültem neki, amikor megláttam a Müllerben. :) Csodás nude lakk, habár a fedésével annyira nem vagyok kibékülve, mert alaplakkal, kell három réteg, hogy tökéletesen fedjen.

Catrice "Gold Leaf": Imádom ezt a lakkot, mert bármilyen színt fel tud dobni. :)

Essence "139 Walk on the wild side": A legtöbbeteknek nem tetszett ez a lakk, amikor bemutattam, de én nagyon szeretem.


 Zara "92, Chanps Elysees Paris": Nagyon megszerettem ezt az illatot és sokan dicsérték rajtam. :)



Kedvenc Ruhadarab/Kiegészítő: A mintás cicanadrágom, a bakancsaim, a military kabátom és a kötött térdzoknim. :)



Kedvenc étel: Svéd húsgombóc, sütőtökös muffin, sütőtök krémleves és anyu házi krémese. :P



Kedvenc ital:


Sajnos ezt a teát nálunk nem lehet kapni, csak Ausztriában, így ha átmegyünk vásárolni, mindig betárazok belőle. Olyan az íze, mint a puncsnak. :P A felső dobozban pedig egy speckó forraltbor ízesítő lapul, amit a hétvégén fel is avattam.



Kedvenc könyv: Misha Defonseca - Túlélni a farkasok közt

Kedvenc zene:



Kedvenc sorozat: Vámpírnaplók, Tudorok

Kedvenc film:




Kedvenc illat: Yankee Candle - Vanilla Cupcake és Lake Sunset

Plusz a végére egy kis statisztika: 

A legnézettebb bejegyzések a hónapban:




Oldalmegjelenítések száma a hónapban: 10 147


Nektek mik voltak a kedvenceitek októberben? A fentiek közül szerettek valamit? :)

Megjegyzések

  1. NYC Expert Last rúzsnak nagyon szép színe van és a Sleek paletta.. elhiszem, hogy kedvenc lett :))

    VálaszTörlés
  2. Sleek paletta, és a az összes körömlakk tetszik!!
    Kár hogy ezek az spar-os teák nem kaphatóak nálunk kipróbálnám milyen az ízük, te függő vagyok! :Ö

    VálaszTörlés
  3. Judit, van néhány íz, ami kapható nálunk is, pl. a vaníliás-narancsos és a vérnarancs-homoktövis az nagyon fincsi. :)

    VálaszTörlés
  4. Amúgy is szeretem olvasni a bejegyzéseidet, és a legtöbből még hasznos információkat is nyerek :). Sokszor feldobják a napomat. Emellett örülök, ha én is megoszthatom a gondolataimat, úgyhogy igen, én mindenféle hízelgéstől mentesen kijelenthetem, hogy én nagyon jól érzem itt magam :D.

    Az én kedvenceim: - Balea tejes-mézes tusfürdő. Néha tavasszal-nyáron lecserélem egy, az évszakkal harmonizáló illattal a tusfürdőmet, de ennek annyira tetszik, hogy szerintem nem fogom egy jó ideig.

    - Essence like a day in a Candy shop parfüm. Gyanítom, ez is hasonló sorsra jut, mint a tusfürdő :D.

    - Yves Rocher kéz-és körömápoló (köszönjük, Glamour napok! :D). Nálam eddig ez vált be a legjobban.

    - Max Factor Clump Defy szempillaspirál (szintén köszönet :D)

    - Catrice 18 Bloody Mary To go körömlakk

    - Vazelin. Ezt kezdtem el használni az ajkaimra ajakápolók helyett, és eddig e téren messze ezt tartom a legjobbnak. Nem hiszem, hogy fogok mást használni e célra.

    - Alex Flinn: Csók, pont jókor című könyve.

    VálaszTörlés
  5. Miata, azt a tusit én is nagyon szeretem. :)
    Az a könyv nekem is tetszett, még tavaly télen olvastam angolul. :)

    VálaszTörlés
  6. Havi kedvencek, hmm.

    Arc: nyert a Missha Perfect Cover BB krém. Imádom, szeretem, imádom.

    Illat: Essence: Like a million miles away, nagyon tetszik az illata

    Köröm: Kallos, Limited Edition 25-ös. Téglaszínnek mondanám, de mégsem az.

    Szem: egy millió éves jádezöld Rimmel. Már alig van belőle, de imádom.

    Könyv: Keira Cass: A párválasztó (nagyon durván várom a második részt)

    Hirtelen ennyi :D

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszik az Essenca lakk, olyan szép mélyzöld színe van :-) A testápoló pedig jó tipp, mert keresztanyám nincs oda az erős illatokért, így neki ideális lehet :-)

    VálaszTörlés
  8. A Sleek palettát én is szeretném majd beszerezni, áááááh, kár, hogy azokat a teákat nem lehet kapni nálunk, most megfájdítottad a szívem, a puncsost kipróbáltam volna...

    VálaszTörlés
  9. Hű, mennyi minden! :) Az Essences pirosítót bánom hogy kihagytam :( Mostanában viszont én teljesen rákattantam a teákra, úgy látszik az ősz meghozza a kedvet :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)