Weekly Video Klub - Heti videó válogatás


A heti válogatásba ezúttal igyekeztem késő-őszi témájú videókat találni. Hétköznapi témájúakat és alkalmibbakat, hiszen biztosan van olyan köztetek, aki szalagavatóra készül, vagy valamilyen különleges alkalomra. :)

Arab stílusú őszies smink


Ha azt hallom, hogy arab smink, akkor nekem azonnal Julia ugrik be, mert szerintem ő csinálja a legszebbeket. :) Ezt most egy ősziesebb verzió, ami szerintem tökéletes egy buliba. :) 


Smink Szalagavatóra


Michelle Phan alkalmi sminkjei mindig gyönyörűek, ezért tőle választottam egy tutorialt, egy olyan sminkkel, ami könnyen elkészíthető de nagyon mutatós élőben és fotókon is. :) 


Frizura hétköznapra és elegáns alkalomra


Ebben a videóban ugyanazzal a fonási technikával készül két frizura, amik hétköznapi és elegáns alkalmi viseletek. Rövidebb hajból is elkészíthető. :)


Csipkés körömdíszítés


Egy nagyon nőies mani, ami szerintem hétköznapra és különleges alkalomra is megállja a helyét. :)


Melyik a kedvencetek? :) 



Megjegyzések

  1. a smink szalagavatóra nagyon tetszik, már el kellene kezdenem nekem is nézelődni, hogy milyen is legyen :))

    VálaszTörlés
  2. A hétköznapi és elegáns frizura :).

    VálaszTörlés
  3. Csipkés Köröm díszítés nagyon jó!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Szia Kedves Olvasó! :) Nagyon köszönöm előre is, ha megtisztelsz a véleményed-hozzászólásod leírásával. Kérlek, ha a mondandó, negatív tartalmú, azt a többi olvasó érdekében kulturált stílusban fejezd ki. De legyen pozitív vagy negatív kritika, köszönöm, hogy szántál rám néhány percet az idődből! Gyere máskor is! ;)